Loungesets

Artikelen 1 tot 32 van 88 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 88 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Loungesets

Het is weer de tijd van het jaar. De zon begint te schijnen en de temperatuur gaat omhoog. In deze tijd van het jaar worden ook de tuin en het terras weer onderdeel van het interieur. Een van de meest actuele trends in de buitenhuiskamer zijn loungesets. Maar vaak weet men niet waar zij op moeten letten bij het kopen van loungesets. Alles dat erbij komt kijken als u loungesetskoopt vindt u in deze shopping guide.

 

Elementen voor loungesets

Loungesets bestaan uit verschillende elementen. Denk bijvoorbeeld aan losse stoelen, banken en tafels. Wat voor loungeset en welke elementen u koopt is afhankelijk van de beschikbare ruimte en budget. Let vooral op de ruimte die u beschikbaar heeft. Een hoekbank is een handig element om ruimte te besparen . Dit is zeker handig als u niet een hele grote tuin heeft. Als u voldoende ruimte heeft kunt u ook een comfortabele loungebank nemen om heerlijk op te relaxen.

 

Uit welke materialen bestaan loungesets?

De meeste loungesets zijn van wicker. Wicker lijkt het meest op riet maar komt met een hoop extra voordelen. Het heeft namelijk weinig onderhoud nodig en is makkelijk schoon te maken. Wicker loungesets zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen daarom het hele jaar buiten blijven staan. Wicker aluminium is nog wat sterker en ziet er wat moderner uit. Naast wicker kunnen loungesets ook bestaan uit hout en het nieuwe textielen.

 

Kies uit verschillende designs

De designs van loungesets bestaan uit verschillende soorten stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne stijl, deze zijn herkenbaar door de hoekige vormen. Een wat landelijkere stijl heeft wat meer rondingen en ouder ogende elementen. Uiteraard kunt u met een paar sierkussens de boel opfleuren!

Abonneren op RSS-feed