• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

4 Seasons Outdoor sale

De 4 Seasons Outdoor sale collectie vind je aan de Amsterdamsestraatweg 7B, 1411 AW te Naarden. De 4SO outlet showroom met kortingen oplopend tot 70%. 4 Seasons is 1 van de beste tuinmeubelen merken die wij in Nederland kennen en als je dat voor een scherpe prijs kan kopen, dan is dat mooi meegenomen. De sale collectie is altijd beperkt en is alleen verkrijgbaar in onze showroom. 4 Seasons Outdoor zijn geen stunt artikelen en daarom vind je ze alleen bij de officiële 4 Seasons Outdoor dealers. Loungeset.nl is zo'n officiële 4SO dealer en mag daarom altijd een scherpe sale collectie aanbieden in de showroom. Onderaan de pagina kan je doorklikken naar alle tuinmeubelen van 4 Seasons.

 

4 Seasons Outdoor Sale collectie

De SALE collectie van 4 Seasons Outdoor varieert het hele jaar en is erg afhankelijk wat er op dat moment in de outlet showroom te vinden is. Het assortiment is erg divers aangezien de afgeprijsde tuinmeubelen bestaan uit: retour gestuurde producten, collecties die uitlopend zijn, showroom modellen en producten waar eventuele kleine schoonheidsfoutjes in zitten. Heeft u interesse in een bepaald artikel, dan kunt u het beste van te voren even informeren of het product voorradig is en of er een scherpe prijsopgave voor gemaakt kan worden. Ook kunt u vragen of hij ook in de showroom staat, waardoor u de set direct kan bekijken. Dit is dan wel zo prettig en dan kunt u geen miskoop begaan.

 

4 Seasons outdoor sale

 

Officiele 4SO dealer en garanties

Wil je een voordelige 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen kopen uit de sale collectie dan moet je deze altijd kopen bij een officiële dealer, zoals Loungeset.nl. Mocht je dit niet doen, dan krijg je geen garantie op je tuinset of loungeset. Deze garanties zijn wel de moeite waard, aangezien er 10 jaar garantie zit op het "hularo" vlechtwerk en 3 jaar garantie op alle andere onderdelen. Mocht er dus iets zijn met loungeset uit de sale collectie, dan krijg je bij loungeset.nl altijd de volledige 4 seasons outdoor garantie. Uiteraard met uitzondering van eventuele schade die bekend is bij aankoop van de set. Dit wordt altijd duidelijk verteld voor de aankoop.

 

Sale momenten

Wanneer maak je de meeste kans om een lekkere sale te vinden van 4 Seasons Outdoor outlet collectie. Eigenlijk maak je het hele jaar kans op een goede deal, aangezien er altijd showroom modellen en retouren zijn. Ook zijn er gedurende het hoogseizoen producten die opraken en uit de collectie gaan. Deze worden dan afgeprijsd en 

echter de keuze is grote aan het einde van het zomer seizoen, de winter en in het voorjaar. In deze periodes is er bekent wat de oude collectie is, welke modellen eruit gaan, welke producten retour zijn gestuurd en kan je kans maken op een voordelig showroom model. Mocht je dus geen haast hebben bij de aankoop van je tuinset, dan moet je zeker in die periodes langskomen.

 

4 seasons outdoor

De 4 Seasons Outdoor sale collectie verandert het hele jaar door. Je kan wel mooie aanbiedingen vinden met kortingen die kunnen oplopen tot 70% en dat is natuurlijk lekker meegenomen. Maar met een lekkere 4 seasons outdoor aanbieding moet je ook een beetje geluk hebben. 4SO is namelijk geen stunt artikel, waardoor de outlet bestaat uit showroom modellen, producten die retour zijn gestuurd, producten die uit de verpakking zijn gehaald en tuinmeubelen met kleine beschadigingen of vlekjes.

 

Deze modellen zien er vaak zo goed als nieuw uit en daar krijg je eigenlijk ook altijd de volle garantie op van 10 jaar op de kleur echtheid van het vlechtwerk en 3 jaar op alle andere onderdelen. Zo koop je een nieuwe loungeset met 10% tot 70% korting en volle garantie, dat moet toch wel een heerlijk gevoel geven.

 

De korting die je krijgt op de tuinmeubelen zijn dan ook alleen verkrijgbaar in de showroom, zodat je de loungeset kan zien, ervaren en voelen. In de tussentijd krijg je een heerlijk kopje koffie aangeboden of een verkoelend glas water, zodat je even in gedachte de loungeset verplaatst in je eigen tuin. Na een onvergetelijk ervaring en dag droom besluit je om deze heerlijk tuinset te kopen, waarna wij hem direct kunnen meegeven of je vraag of wij het even gratis bij je willen gaan bezorgen.

 

Dit hoort allemaal bij onze service, waarbij het belangrijk is dat u zorgeloos en zeer ontspannen een 4 seasons outdoor tuinset kan kopen. Dit wordt dan thuis doorgezet met de zeer comfortabele all weather kussens, 10 jaar garantie op het hularo vlechtwerk en het sterke aluminium frame. wacht dus niet lanker en spat in de auto naar onze showroom en bekijken de sale collectie aan de amsterdamsestraatweg 7B te Naarden.