• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

4 Seasons tuinmeubelen

4 Seasons tuinmeubelen zijn tuinsets die je het hele jaar buiten kan laten staan. Je krijgt 100% weerbestendige kussens, die makkelijk meerdere regenbuien kunnen doorstaan. Dit is de kwaliteit die je mag verwachten van 4 seasons outdoor.

 

All weather kussens

Alle tuinmeubelen van 4 Seasons outdoor hebben all weather kussens. Deze kussens hebben een speciale hoes en een speciale vulling. De kussenhoezen op 4 seasons tuinmeubelen hebben een waterwerende laag. Je kan het zien als een soort wax laagje die tussen de stof van het kussens zit en de regendruppel. Hierdoor kan de druppel niet direct in het all wetaher kussen trekken. Mocht hij wel door de hoes heen komen, dan zijn de 4 seasons tuinmeubelen kussens voorzien van quick dry foam. Dit zorgt ervoor dat de druppel snel wordt afgevoerd en het kussens dus zeer snel droogt. 

 

4 Seasons outdoor wicker loungeset

Het wicker op de 4 seasons tuinmeubelen zijn van een zeer hoge kwaliteit. Zo krijg je 10 jaar garantie op de kleur echtheid van het vlechtdraad. Het wicker is van "hularo" kwaliteit en is uitgebreid getest op uv straling, lotions, zoutwater, chloor ect. waarbij de kleur behouden bleef ook op langer termijn. Je 4 seasons loungeset, zal er dus ook na jaren zomer plezier er nog als nieuw bijstaan.

 

Het frame van de 4 seasons tuinmeubelen

Omdat de tuinmeubelen 4 seizoenen buiten moeten kunnen blijven staan, wordt er ook gebruik gemaakt van een sterk frame. Het frame van de tuinmeubelen zijn van aluminium, omdat aluminium niet kan roesten. De 4 seasons tuinsets zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn 2 mm dik. Doorgaans worden tuinmeubelen gefabriceerd met maar 1.2 of 1.5 mm dik aluminium.