• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

4seasonsoutdoor

4seasonsoutdoor zijn tuinmeubelen die je 4 seizoenen buiten kan laten staan. 4 seasons outdoor tuinsets met 10 jaar garantie op het vlechtwerk, dat vind je bij geen enkel ander merk en dat maakt 4seasonsoutdoor uniek. 4SO wordt op veel verschillende manieren uitgedrukt, wat voor verwarring kan zorgen. De volledige merknaam is 4 seasons outdoor, maar wordt vaak ook in reclame uitingen afgekort naar 4SO.

 

Seasons Outdoor

Wat wij regelmatig tegenkomen en dan voornamelijk bij de tuinstoelen, is dat mensen denken dan de 4 van "4 seasonsoutdoor" staat voor het aantal. Hierbij zie je dat mensen 4 tuinstoelen verwachten te bestellen, echter blijkt dit er maar 1 te zijn. Wij proberen dit altijd duidelijk in de beschrijving te benoemen en als wij wat ongewoons zien in een bestelling, dan bellen wij vaak even op ter controle. Mensen bestellen namelijk niet snel 1 tuinstoel, maar vaak per 2, 4, 6 of 8.

 

4SeasonsOutdoor

4Seasonsoutdoor wordt vaak geschreven door mensen die het merk hebben gezien via een webshop of website. Via de domeinnaam denk je snel dat het aan elkaar geschreven moet worden, echter is dat niet het geval. Ook komen wij regelmatig mensen tegen die het hebben over Seasons outdoor of 4 seasons tuinmeubelen, allemaal varianten die uiteindelijk op 1 plek terug komen, namelijk 4 seasons outdoor tuinmeubelen waarbij 10 jaar garantie op de kleurechtheid van het vlechtweg de standaard is.

 

4SeasonsOutdoor showroom

De 4 seasons outdoor showroom vind je in Naarden, aan de Amsterdamsestraatweg 7B, 1411 AW te Naarden vind je een uitgebreide collectie van 4SO loungesets, tuinsets en 4SO tuin accessoires. Bij loungeset.nl kan je je dan uitgebreidt laten informeren over de kwaliteit en producten van 4 seasons. Wij zijn een officiële dealer en hebben direct contact met 4SO en zijn ook uitgebreid opgeleid door het hoofdkantoor van 4seasonsoutdoor. Bij ons geniet je dan ook van de 4SO service en de officiële 3 jaar garantie op alle onderdelen en de 10 jaar garantie op het "hularo" wicker. Daarnaast kunnen wij als 1 van de weinigen het hele assortiment 4 seasons outdoor tuinmeubelen aanbieden.