• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

4so tuinmeubelen

4so tuinmeubelen zijn de tuinmeubelen van 4 seasons outdoor. 4so wordt vaak als afkorting gebruikt aangezien de merknaam lang is. Je ziet het ook terug in de verschillende logo's van het merk. Maar waar komt dit sterkte tuinmeubel merk nou vandaan?

Over 4SO tuinmeubelen

Het merk 4 seasons outdoor is begonnen in de begin jaren 90. 4SO was toen actief als importeur van teak en rotan tuinmeubelen. Deze intensieve samenwerking werd sterker en sterker, waardoor er in 2002 een gedeeltelijke overname plaats vond van twee fabrieken in Java (Indonesië). Sinds dat moment heeft 4so volledige invloed op de productie en de inkoop van de verschillende kwaliteiten van de materialen. Rond het jaar 2000 kwam het R&D team aan met een goede kwaliteit wicker vlechtdraad. Deze kwaliteit is ondertussen zo goed, dat ze 10 jaar garantie bieden op de kleur echtheid van dit "hularo" vlechtdraad.

 

4SO tuinmeubelen zijn innovatief

4SO is een bedrijf die investeert in kwaliteit en in nieuwe innovaties. 4 seasons outdoor heeft een sterk (R&D) research & development team, waardoor zij voorop lopen in nieuwe technologieën op tuinmeubelen gebied. Hier hebben zij ook meerdere prijzen meegewonnen. In 2006 en 2007 kreeg 4so de belangrijkste internationale tuinmeubelenprijs. In 2008 gingen ze door met prijzen binnen halen en werd het assortiment bekroond, 4 seasons outdoor had namelijk het beste totaalconcept staan bij de Nederlandse tuincentra. Dat 4so ook een goed management hebben, hebben ze bewezen door in 2009, 2010 en in 2011 de "beste managed company" in de wacht te slepen.

 

 

4so app

de 4SO app is de eerste echte goede tuinmeubelen app, waarbij je digitaal elke tuinset of loungeset van 4 seasons outdoor in je tuin of op je terras kan plaatsen. Het hele assortiment tuinmeubelen staat in de app, waarbij de achtergrond is weggehaald. Je richt je camera van je telefoon op je tuin of je terras. In je beeldscherm is de tuinset geprojecteerd, waarbij je de set ook nog kan vergroten, verkleinen en of kan draaien. Hierdoor lijkt het net of de set in je tuinset. je kan zelf een foto nemen/ printscreen van je scherm en daarna doorsturen naar je vrienden.