• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Bartafel

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bartafel

Bartafels

Er is een nieuwe trend in Nederland zichtbaar. De tafels en stoelen worden steeds hogen en geven een vernieuwde uistraling aan je woning en tuin. Maak kennis met de bartafels. Deze tafels zullen perfect in je tuin staan. Met een paar leuke barkrukken maak je de look helemaal af. Bied je bezoek een leuke en trendy zitplaats aan met onze bartafels en -krukken. Wij bieden je verschillende tafels aan in verschillende soorten en maten. Zo past er altijd wel een in je tuin. 

Materiaal

4 Seasons Outdoor maakt alleen gebruik van de beste materialen die er zijn. De bartafels in ons assortiment zijn gemaakt van teak hout. Dit is een erg sterke houtsoort die erg lang meegaat. Je zal dus jarenlang plezier hebben van deze mooie producten. Wij bieden je de tafels aan in verschillende kleuren. Zo kan je je tuin perfect en op eigen smaak inrichten met de goede kleuren. De bartafel is een leuke en vernieuwde manier om je bezoek zitplaats te geven. De barkrukken die wij je aanbieden, passen ook nog eens erg goed bij deze bartafels. Het comfort is erg hoog van deze producten en ze zijn van hoogwaardig kwaliteit gemaakt.

Klantenservice

Heb je vragen over de afmetingen? Deze staan bij elk product beschreven. Zo kan je goed inschatten welke maten je precies nodig hebt. Wij begrijpen dat je nog andere vragen kan hebben. Je kan ons altijd even bereiken via de klantenservice. Dit kan op telefoonnummer 035-8200321 of via het e-mailadres op info@loungeset.nl. Op de barkrukken van 4 Seasons Outdoor zit een garantie van 3 jaar en de levering is gratis in Nederland en België, maar dit moet dan wel boven de €50,- zijn.