• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Castillo

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De 4 Seasons Outdoor Castillo is een loungeset die is gevlochten met een rond kunststof wicker draad, waardoor hij een Italiaanse uitstraling krijgt met veel details. Het fijne Hularo wicker geeft deze loungeset echt een eigen karakter en daar krijgt deze loungeset regelmatig complimenten over. De Castillo living heeft een aluminium frame, waardoor hij lekker licht is en makkelijk te verplaatsen. Door het gebruik van deze materialen en de all weather kussens is hij 100% weerbestendig.

 

10 jaar garantie

4 Seasons Outdoor heeft een eigen kunststof wicker draad ontwikkelt die door en door gekleurd is. Je krijgt dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van het "hularo" wicker. Het wicker verkleurt dus niet, waardoor je loungeset er altijd mooi uit blijft zien. Op alle andere onderdelen krijg je 3 jaar garantie en dat is lang voor tuinmeubelen. 4 Seasons Outdoor is dan ook 1 van de beste tuinmeubelen merken en zij staan bekend om hun 100% weerbestendigheid, lange garantie termijn en zeer goede kwaliteit. 

 

All weather kussens

Gaat het regenen, dan hoef je je geen zorgen te maken. De all weather kussens die standaard bij de 4 Seasons Outdoor Castillo worden mee geleverd zijn gemaakt om tegen de regen te kunnen. De droogtijd is zeer kort en de gebruikte materialen zorgen voor een soort zuurstof laagje tussen de druppel en de kussenhoes, waardoor de regendruppel er niet intrekt.