• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Cayman

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De 4 Seasons Outdoor Cayman loungeset is een moderne loungeset die strak is vormgegeven. Hij staat op een wit aluminium frame die is afgewerkt met een witte powder coating. Daarboven zit een Twitchell high quality textilene frame die uv resistant is en weer bestendig. Deze grijze kunststof voelt zacht aan en vraagt geen onderhoud. Daarbovenop vind je de all weather kussens. Deze all weather kussens hebben een hoes van Leusure Tex en blijven door het gebruik van high-quality Olefin szacht en plezierig aanvoelen. De kussens voelen helemaal niet kunstmatig aan en hebben een ademend karakter. Naast het mooie design, krijgt de Cayman dan ook veel complimenten over deze heerlijke all weather kussens.

 

100% weerbestendig

De 4 Seasons Outdoor Cayman is er op gemaakt dat je 4 seizoenen van het jaar kan genieten van je loungeset. De gebruikte materialen zijn dan ook weerbestendig en kunnen goed regen een regenbui. 

 

Garantie

Op alle tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor krijg je 3 jaar garantie. Dit is lang voor tuinmeubelen, aangezien veel merken minder jaren garantie geven. 4 Seasons Outdoor maakt kwaliteit en geeft zelf 10 jaar garantie op al het wicker, uit de wicker tuinmeubelen collectie. Wil je lang en comfortabel genieten, dan ga je voor 4 Seasons Outdoor.