• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Opbergbox

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Opbergbox

Opbergboxen

Het is erg belangrijk dat je de producten van 4 Seasons Outdoor goed worden onderhouden. De producten zijn wel hoogwaardig van kwaliteit, maar als je ze goed beschermt dan gaan ze jarenlang mee. Je hebt voor de loungesetkussens opbergboxen. Je kan je kussens hierin plaatsen, als deze lange tijd niet worden gebruikt. De kussen zijn all weather, dus je kan ze het hele jaar door buiten laten staan. Toch raden we je aan om deze op te bergen in boxen. Zo gaan ze nog langer mee en blijven ze goed beschermt. De opbergboxen van 4 Seasons Outdoor zijn daar perfect voor! 

Kwaliteit

De kwaliteit van de opbergboxen zijn erg hoogwaardig. De opbergbox is gemaakt van wicker. Wicker is een kunststof draad, dat om het frame geweven is. Het ziet er prachtig uit, omdat het een natuurlijke uitstraling heeft. Het heeft wel de voordelen van een kunststof materiaal. Dit betekent dus dat je jarenlang plezier hebt van deze opbergboxen. Je hebt namelijk 10 jaar garantie op het wicker. Dit geeft al aan hoe goed de kwaliteit van deze producten is. Met goed onderhoud gaan ze nog veel langer mee. Het is dus een goede investering en het zorgt ervoor dat je kussens langer meegaan!

Contact

Heb je vragen over de opbergboxen van 4 Seasons Outdoor, dan kan je altijd even contact met ons opnemen via de klantenservice. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Je kan ons bereiken via de telefoon of de mail tussen 9:30 en 17:30. Het telefoonnummer is 035-8200321 en het mailadres is info@loungeset.nl. Wij willen je graag helpen met je vragen en we zullen je zo spoedig mogelijk helpen. De levering is voor onze rekening, als je meer dan €50,- bestelt in Nederland en in België.