• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Samode

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De 4 Seasons Outdoor paviljoen van Samode is een mooie verschijning die je graag in je tuin wilt hebben tijdens de zomer. Het product is gemaakt van de beste materialen zodat het lang meegaat. De tent is verkrijgbaar in 2 kleuren en 2 verschillende maten met bijpassende zijwanden.

4 Seasons Outdoor Samode paviljoen

De 4SO Samode paviljoen is een prachtige tent die je goed kunt gebruiken voor feestjes met familie of vrienden. Het product is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren in de maat 300x300cm; taupe en antraciet. De kleur taupe is ook verkrijgbaar in de maat 400x300cm. Voor dit paviljoen kun je ook nog bijpassende zijwanden aanschaffen voor beide maten. Op alle tuinmeubelen van 4SO krijg je standaard 5 jaar garantie.

Samode paviljoen kopen

Wil je de 4SO Samode paviljoen bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden waar meerdere tuinmeubelen staan. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over het product. De winkel zit dichtbij Hilversum, Bussum, Blaricum en Huizen en is gemakkelijk te bereiken via de A1. Eenmaal hier kan je gratis parkeren. Kom je speciaal voor de Samode? Informeer dan even van te voren naar onze huidige showroom.

Samode Paviljoen specificaties:

Kleuren 2:
- Taupe
- Antraciet

Afmetingen:
- 300x300cm
- 400x300cm

Garantie:
- 5 jaar