• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Passion

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  159,- Normale prijs € 191,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

De 4SO Passion tuinstoel is verkrijgbaar in 2 soorten stoelen. Allebei de stoelen zijn gemakkelijk te combineren met andere tuinmeubelen. Ze zijn gemaakt van aluminium en dus onderhoudsloos. Op alle tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor krijg je standaard 5 jaar garantie.

4 Seasons Outdoor Passion tuinstoel

De 4 Seasons Outdoor Passion tuinstoel heeft 2 verschillende stoelen. Zo is er een stapelbare stoel, deze is verkrijgbaar in grijs en is gemaakt van RVS (roestvrijstaal.)

Hierdoor heeft het product geen onderhoud nodig. De stoel is gemakkelijk te combineren met andere tuinmeubelen van 4SO. De andere stoel is niet stapelbaar en heeft een modern ontwerp. Deze is ook gemaakt van aluminium en dus onderhoudsloos. Je kunt deze stoel met vele andere tuinmeubelen combineren. Op alle tuinmeubelen van dit merk krijg je standaard 5 jaar garantie.

Passion tuinstoel kopen

Wil je de Passion stoel bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, waar meerdere tuinmeubelen staan. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over dit product. De winkel zit dichtbij Bussum, Blaricum, Hilversum en Huizen. Het is gemakkelijk te bereiken via de A1, en eenmaal hier kun je gratis parkeren. Wil je de Passion stoel proefzitten? Informeer dan even van te voren naar de huidige showroom.

Passion tuinstoel specificaties:

Kleuren 1:
- Grijs

Materiaal:
- Aluminium

Afmetingen:
lengte: 65cm
breedte: 55cm
hoogte: 91cm
zithoogte: 46cm
armleuning hoogte: 65cm

Garantie:
- 10 jaar op wicker materiaal
- 5 jaar op alle andere materialen