• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Axel

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  249,- Normale prijs € 299,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

De Axel koffietafel van 4SO is verkocht in een set van 2 tafels bij elkaar. Ze hebben een moderne triangel vorm. De tafels hebben een tafelblad die gemaakt is van teakhout. Dit hout heeft onderhoud nodig, je onderhoudt het hout met teak protector en teak cleaner die wij overigens ook verkopen in onze webshop. Alle tuinmeubelen van 4SO hebben standaard 5 jaar garantie.

4 Seasons Outdoor Axel koffietafel

De 4 Seasons Outdoor Axel koffietafels hebben een triangel vorm en heeft een modern design die bijna bij elke set past. De Axel tafel is verkrijgbaar in een set van 2 tafels.   De tafel heeft een tafelblad gemaakt van teakhout, daar is wel onderhoud voor nodig. Daarvoor gebruik je teak protector en teak cleaner. Het frame is gemaakt van aluminium, en hiervoor is geen onderhoud nodig. De tafels bevatten net zoals alle andere 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen standaard 5 jaar garantie.

Axel koffietafel kopen

Wil je de 4SO Axel koffietafel bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, of bezoek eenvoudig onze website. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken via de A1 en je kunt hier gratis parkeren. Voor al je vragen kun je terecht bij ons, als officiële dealer van de 4SO tuinmeubelen kunnen wij die beantwoorden. Wil je de tafel bekijken? Informeer dan even naar onze huidige showroom.

Axel koffietafel specificaties:

Kleuren 1:
- Teak

Materiaal:
- Aluminium
- Teak

Afmetingen;

Tafel 1:
- hoogte: 45cm
- lengte: 45cm
- breedte: 45cm

Tafel 2:
- hoogte: 50cm
- lengte: 55cm
- breedte: 55cm


Garantie:

- 10 jaar op wicker
- 5 jaar op alle andere materialen