• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Goa

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  509,- Normale prijs € 611,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

De Goa tuintafel is een prachtige verschijning gemaakt van kwalitatieve materialen. De tafel bestaat uit teakhout en aluminium. Onderhoud is alleen nodig voor het tafelblad, anders wordt de warme bruine kleur langzaam typisch grijs. De stoelen van ‘Nexxt’ zijn heel goed te combineren met de tafel.

4 Seasons Outdoor Goa tuintafel


De 4 Seasons Outdoor Goa tuintafel is gemaakt van zeer kwalitatieve materialen. Zo is het tafelblad gemaakt van teak hout, dit hout komt uit de kern van de stam, op deze plek zit het sterkste hout. Het teak heeft niet veel maar wel onderhoud nodig, zo houdt de tafel zijn warme kleur langer en anders wordt de tafel typisch grijs. Je kan het blad onderhouden door teak protector en teak cleaner te gebruiken. Het tafelframe is gemaakt van aluminium en heeft bijna tot geen onderhoud nodig.

Deze teak tafel is heel goed te combineren met de stoelen van Nexxt, aangezien de stoelen gemaakt zijn met dezelfde combinatie van materialen; teak en aluminium. De tafel is 220cm breed waardoor er 6 tot 8 stoelen aan kunnen zitten.


4 Seasons Outdoor Goa tuintafel kopen


Wil je 4SO Goa tuintafel bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, of bezoek eenvoudig onze webshop. Onze winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1 en je kunt hier gratis parkeren. Vragen over de tuintafel kunnen wij telefonisch beantwoorden. Informeer van te voren naar onze huidige showroom tuinmeubelen.

Goa tuintafel specificaties:

Kleuren frame 2:
- Antraciet
- RVS

Materiaal:
- teak
- aluminium
- RVS

Afmetingen:
hoogte: 75cm
lengte: 95cm
breedte: 220cm

Garantie:

- 10 jaar wicker
- 5 jaar op alle andere materialen