• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Samode

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  499,- Normale prijs € 599,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

De Samode tafel van 4SO is een mooie verschijning voor in je tuin of op je terras. De tafel is goed te combineren met andere tuinmeubelen. Het product is gemaakt van de beste materialen waardoor het langer meegaat. De tafel moet je wel onderhouden anders wordt de warme bruine kleur typisch grijs.

4 Seasons Outdoor Samode tuintafel

De 4SO Samode tuintafel past perfect in je tuin of terras. De tafel is gemaakt van de beste materialen zodat het product lang meegaat. Aangezien de tafel van teak gemaakt is heeft het wel onderhoud nodig. Hiervoor gebruik je teak cleaner en teak protector. Zonder onderhoud wordt de warme bruine kleur typisch grijs. Alle producten van 4 Seasons Outdoor krijgen standaard 5 jaar garantie.

Samode tuintafel kopen

Wil je Samode tuintafel bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan vele andere tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over dit product. Onze showroom zit dichtbij Bussum, Blaricum, Huizen en Hilversum en is gemakkelijk te bereiken via de A1. Eenmaal hier kan je gratis parkeren. Kom je specifiek voor de Samode tafel? Informeer dan even van te voren naar de huidige showroom.

Samode tuintafel specificaties:

Materiaal:
- Teak


Afmetingen:
lengte: 170cm
breedte: 93cm
hoogte: 73cm


Garantie:
- 5 jaar