Allibert

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Allibert

Allibert loungeset

Allibert heeft al ruim 30 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof loungesets en tuinmeubelen. Allibert, sinds 2004 onderdeel van de Keter group, behoort wereldwijd qua omvang tot de absolute top op het gebied van productie en verkoop van hoogwaardige duurzame kunststof tuinmeubelen en loungesets.

 

De kracht van Allibert zit onder meer in research, productontwikkeling, grondstoffeninkoop en marktkennis. Deze gezonde basis heeft Allibert is staat gesteld om uit te groeien tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van kunststof tuinmeubelen en loungesets. Allibert profileert zich met een vernieuwende en onderscheidende vormgeving die inspelen op de trends van tegenwoordig.

 

De producten van Allibert hebben als uitgangspunt dat het voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen. Deze normen zijn vastgesteld en worden gecontroleerd door gerenommeerde keuringsdiensten als TÜV & CTBA.

 

Deze normen vormen al een belangrijk uitgangspunt bij de productontwikkeling. Ruim voordat de producten de officiële vuurdoop van de gevestigde instellingen als TÜV of CTBA moeten doorstaan, zijn ze dus al uitvoerig door Allibert zelf getest.

Allibert staat voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en staat altijd klaar voor haar klanten. Loungeset.nl is een officieel geautoriseerde Allibert tuinmeubelen dealer en wij bieden vrijwel het gehele assortiment van Allibert.

 

Allibert tuinmeubelen online kopen

Een Allibert loungeset kopen bij loungeset.nl is veilig makkelijk en goedkoop. Wij hebben ook altijd wel een mooie allibert aanbieding in ons assortiment. Loungeset.be biedt verschillende veilige betaalmethoden aan en wij bezorgen elke bestelling gratis bij u thuis. Allibert tuinmeubelen staan bekent om het mooie design, waar zij ook veel aandacht aan besteden.

Elke loungeset en tuinset van Allibert voldoet aan de strenge Europese kwaliteitsnormen, waardoor u weet kwaliteit in huis te hebben. Het merk is zéér trots dat zijn na 30 jaar een toonaangevend merk zijn. Waar zij begonnen met een klein assortiment tuinmeubelen, zijn zij nu uitgegroeid tot een groot merk met een breed assortiment waar ze trots op mogen zijn. Bekijk de volgende categorieën maar eens: Allibert loungesets, allibert tuinsets, stoelen, tafels, ligbedden, balkonsets en accessoires.

 

Zorgeloos genieten, dat doe je met Allibert tuinmeubelen. Alle producten zijn onderhoudvrij, wat wel zo makkelijk is. Wel wordt het aangeraden om de kussens tijdens regenbuien even binnen tehalen. Elke set van allibert wordt compleet bij u thuis gratis afgeleverd. Dit is dus inclusief alle kussens, stoelen, banken en tafels die u op de afbeelding ziet van het debetreffende product. 

 

Service vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar op 0031(0)35-8200321. U kunt ons tevens altijd mailen op info@loungeset.be, waarna wij altijd binnen enkele uren reageren. Wij zien u graag in onze webshop en mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op de bovengenoemde gegevens.