• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Betaalmethoden

Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop, kan je gebruik maken van de volgende betaalmethoden om je bestelling af te rekenen:

- iDeal 
iDeal is het grootste online betaalmiddel in Nederland waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. iDeal werkt momenteel met ABN Ambro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank en Van Lanschot.

- Visa
VISA is een betaalmethode waarmee je makkelijk online en offline kan betalen. VISA is veilig en beschermd de consument tegen fraude en vervalsing doormiddelvan beveiligingstechnologieën.

- Mastercard
Mastercard is een creditcard waarmee je aankopen automatisch en kosteloos 180 dagen zijn verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Dit geldt zowel voor aankopen in een online of offline winkel.

- Paypal
PayPal is een online betaalsysteem die fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen. Betalen kan je met een e-mailadres en worden afgeschreven van je gekoppelde bankrekening, creditcard of saldo. 

- SprayPay
Met SprayPay kan je gespreid betalen op het internet. Als je momenteel niet al je spaargeld wil besteden is dit de ideale optie. Bij SprayPay betaal je maandelijks een deel van het bedrag. Om gebruik te maken van SprayPay moet je minimaal voor € 250,- kopen. 

- Overboeking  
Betalen via bankoverschrijving kan door het door u bestelde bedrag over te schrijven op onze bankrekening. Neem hierbij in de opmerking altijd uw bestelnummer op.

Al onze betalingen exclusief Paypal en overboeking lopen via het beveiligde netwerk van Multisafepay. Betalingen van Paypal lopen via het beveiligde netwerk van Paypal

 

Betaalgegevens:

Betalingen per bankoverschrijving kunnen overgemaakt worden ten name van:

Products at Work
IBAN: NL64RABO0171606841
BIC code : RABONL2U

 

Betalingskenmerk: uw ordernummer

 

Showroom

Wij hebben ook een showroom in Naarden. Je kan jouw bestelling ook plaatsen en bestellen in onze showroom. Hier kan je betalen met Pin/ Mastro card en contant.