Betaalmethoden

Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop, kan je gebruik maken van de volgende betaalmethoden om je bestelling af te rekenen:

- iDeal 
iDeal is het grootste online betaalmiddel in Nederland waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. iDeal werkt momenteel met ABN Ambro, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Moneyyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank en Van Lanschot.

- Visa
VISA is een betaalmethode waarmee je makkelijk online en offline kan betalen. VISA is veilig en beschermd de consument tegen fraude en vervalsing doormiddelvan beveiligingstechnologieën.

- Mastercard
Mastercard is een creditcard waarmee je aankopen automatisch en kosteloos 180 dagen zijn verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Dit geldt zowel voor aankopen in een online of offline winkel.

- Paypal
PayPal is een online betaalsysteem die fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen. Betalen kan je met een e-mailadres en worden afgeschreven van je gekoppelde bankrekening, creditcard of saldo. 

- SprayPay
Met SprayPay kan je gespreid betalen op het internet. Als je momenteel niet al je spaargeld wil besteden is dit de ideale optie. Bij SprayPay betaal je maandelijks een deel van het bedrag. Om gebruik te maken van SprayPay moet je minimaal voor € 250,- en maximaal € 2500,- kopen. Indien je een betaalovereenkomst aangegaan bent met Spraypay kan je dit ontbinden door het gehele openstaande bedrag, zonder extra kosten, over te maken met het contractnummer. Sneller aflossen (bijvoorbeeld in 6 maanden) kan ook door extra over te maken naar ons rekening nummer met de vermelding: sneller aflossen …….. contractnummer. Het extra bedrag dat je dan overmaakt wordt afgetrokken van het openstaande bedrag en de rente wordt enkel berekend over het openstaande bedrag.

- Overboeking  
Betalen via bankoverschrijving kan door het door u bestelde bedrag over te schrijven op onze bankrekening. Neem hierbij in de opmerking altijd uw bestelnummer op.

- AfterPay / Klarna (Achteraf betalen)
AfterPay/ Klarna voert voor Loungeset.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Afterpay is beschikbaar voor Belgische klanten op onze Belgische winkels (.be) en Klarna is beschikbaar voor onze Nederlandse klanten op onze Nederlandse winkels (.nl). Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay / Klarna. Met de AfterPay / Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay of Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay / Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay / Klarna een gegevenscontrole uit. AfterPay / Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay / Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay / Klarna . Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay / Klarna.

- In3 gespreid betalen

Met In3 gespreid betalen betaal je in 3 termijnen in gelijke 1/3 delen. Het 1e deel betaal je direct. Het 2e deel betaal je 30 dagen na je aankoop en het 3e deel betaal je 60 dagen na je aankoop. Over het totale bedrag betaal je GEEN rente.

 

Al onze betalingen exclusief Paypal en overboeking lopen via het beveiligde netwerk van Pay.nl. Betalingen van Paypal lopen via het beveiligde netwerk van Paypal

 

Betaalgegevens:

Betalingen per bankoverschrijving kunnen overgemaakt worden ten name van:

Products at Work / De Tuinmeubelen B.V.
IBAN: NL36 RABO 0146 4804 65
BIC code : RABONL2U

 

Betalingskenmerk: uw ordernummer

 

Showroom

Wij hebben ook een showroom in Naarden. Je kan jouw bestelling ook plaatsen en bestellen in onze showroom. Hier kan je betalen met Pin/ Mastercard en contant.