Loungeset blog: trends & tips voor tuinmeubelen

De tuinmeubelen blog met nieuws, trends en tips

 1. Hartman loungeset collectie 2017

  Een nieuwe Hartman loungeset kopen? wij zetten ze voor op een rijtje. Hartman loungeset tuinmeubelen zijn sterk, trendy en gaan lang mee. Kies je dus voor een Hartman Loungeset, dan maak je een goede keuze.

  Hartman loungeset

  Continue reading

 2. Tuinmeubelen collectie 2017

  De tuinmeubelen collectie van 2017 is al deels bekend. De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor hebben wij al gezien en daar kunnen wij je nu al meer over vertellen en laten zien.

   

  Ook de Garden Impressions tuinmeubelen van 2017 zijn al vrij gegeven, dus die gaan wij je ook alvast tonen, zodat jij alvast kan denken hoe jij je terras gaat aankleden.

  Continue reading

 3. 4 Seasons Outdoor loungeset Omnia

  De 4 Seasons Outdoor loungeset Omnia is een moderne tuinset van hoogwaardig aluminium die is voorzien van een extra beschermde witte powder coating. De Omnia van 4 Seasons Outdoor is zelf samen te stellen, doordat je de 2 zits tuinbanken met verschillende tuintafels kan combineren.

  4 seasons outdoor omnia loungeset sfeer

  Continue reading

 4. Outdoor textiel: verschillende soorten en onderhoud ervan

  outdoor textiel tuinmeubelenAlle verschillende soorten outdoor textiel komen steeds vaker voor. Met de outdoor textiel tuinmeubelen kun je zomaar een warme huiselijke sfeer creëren, maar dan wel buiten in de tuin. Deze stoffen tuinmeubelen zijn speciaal gemaakt voor buitengebruik en hebben dus weinig extra onderhoud nodig ten opzichte van andere tuinmeubelen. Wij vertellen je hoe dat precies zit.

  Continue reading

 5. Staycation: 10 tips voor een vakantie thuis

  staycationHeb jij wel eens gehoord van een staycation? Het woord staycation is een combinatie van de twee Engelse woorden 'vacation' (vakantie) en 'stay' (blijven). Een staycation is dus een vakantie waarbij je thuisblijft. De zomervakantie komt steeds dichterbij. Kijk jij ook al zo uit naar het genieten van de zon en lekker hetgeen te kunnen doen waar je eerder niet aan toegekomen bent? Dit kan op één van de fantastische vakantiebestemmingen ergens in het buitenland, maar ook dicht bij huis, in jouw eigen tuin. Soms is het nog veel lekkerder om een staycation te houden dan de koffers te pakken en op vakantie te gaan. Wij geven je 10 tips die jou kunnen helpen jouw staycation nóg mooier te maken!

  Continue reading

 6. Aluminium tuinmeubelen: het materiaal en onderhoud

  aluminium tuinmeubelenAluminium tuinmeubelen zie je steeds meer in de Nederlandse en Belgische tuinen verschijnen. Niet alleen omdat het strakke design van tuinmeubelen van dit materiaal super trendy zijn, maar ook zeker vanwege de gebruikersvriendelijke eigenschappen. Zonder veel werk aan onderhoud kun je jaren lang plezier hebben van jouw aluminium tuinmeubelen.

  Continue reading

 7. Wat is teakhout en hoe onderhoud ik mijn teak tuinmeubelen?

  wat-is-teakhoutWist je dat teakhout een van de meest populaire houtsoorten is voor tuinmeubelen? Maar wat maakt dit type hout dan zo geschikt voor buitengebruik? Misschien wist je wel dat teakhout na verloop van tijd van nature grijs wordt, maar wist je ook dat je dit proces kunt versnellen of juist tegen kunt gaan? Daarnaast zorgt het juiste onderhoud voor langer plezier van jouw teak tuinmeubelen, maar wat is dat dan, juist onderhoud? In dit artikel krijg je antwoord op al jouw teakhout vragen.

  Continue reading

 8. Loungeset.nl facebookgames en spellen

  Facebookgames

  Op Facebook plaatsen wij regelmatig een leuke uitdaging. Hier staan alle geplaatste spellen op een rij. Onderaan dit artikel staan alle antwoorden met daarbij gerelateerde artikelen. Wil jij ook meedoen met onze spellen? Volg ons op Facebook en geef jouw antwoord in een reactie!

  Continue reading

 9. Tuinbeurzen en tuinevenementen België en Nederland 2016

  tuinbeurzen en tuinevenementen 2016Inspiratie nodig voor jouw tuin? Internet kan je vast goed helpen met mooie foto's van prachtige tuinen. Maar is het niet veel leuker om in "real-life" tuinideeën op te doen wat betreft de meest trendy tuindecoratie en accessoires, de meest betoverende bloemen en planten, de nieuwste technologische ontwikkelingen voor in de tuin en de meest comfortabele tuinsets? Breng daarvoor een bezoek aan een tuinevenement. Wij zetten alle tuinevenement van 2016 in Nederland en België voor je op een rijtje, beginnende vanaf midden maart. Klik om direct naar de tuinevenementen kalender van België te gaan.

  Continue reading

 10. Zelf drinkwater maken met een DIY waterfilter

  waterfilter diyVandaag is het wereld waterdag. Daarom vandaag een blogpost over hoe jij zelf water kunt filteren tot drinkwater. Leuk voor als je gaat survivallen, maar ook om het gewoon eens te proberen.  Volg de stappen en geniet van een slok water uit eigen tuin!

  Continue reading

Producten 1 tot 10 van 216 in totaal