De 4 Seasons Outdoor loungeset Omnia is een moderne tuinset van hoogwaardig aluminium die is voorzien van een extra beschermde witte powder coating. De Omnia van 4 Seasons Outdoor is zelf samen te stellen, doordat je de 2 zits tuinbanken met verschillende tuintafels kan combineren.

4 seasons outdoor omnia loungeset sfeer

4 Seasons Outdoor loungeset Omnia specificaties

De Omnia van 4SO is een hoogwaardige all weather loungeset en is net als alle andere tuinmeubelen van 4SO gemaakt van de beste materialen. Hieronder de afmetingen van deze set.

Koffietafel met teakhouten blad
- Lengte: 100cm
- Breedte: 100cm
- Hoogte: 30cm

Salontafel met wit aluminium tafelblad
- Lengte: 86cm
- Breedte: 86cm
- Hoogte: 21cm

2-zits bank
- Breed: 220 cm
- Diepte: 86cm
- Kussen dikte: 15-20cm

4SO Garantie

Op alle tuinmeubelen krijg je 3 jaar garantie en je krijgt zelfs 10 jaar garantie op de kleurechtheid van het Hularo wicker. 3 jaar garantie is een jaar langer dan gebruikelijk is in de markt en dat bewijst ook wel de enorme kwaliteit die dit merk biedt.

All weather loungeset

Het hele assortiment van 4 Seasons Outdoor voldoet aan de all weather normering. Alle gebruikte materialen zijn gemaakt voor buiten, dit geldt zowel voor de kussens als voor het frame.

Aluminium loungeset

Het frame is van aluminium van rond de 2mm dik. Dit is zeer dik, want veel andere tuinmeubel merken gebruiken  tussen de 1.0 a 1.2mm. Dit komt de stevigheid ten goede en ook de levensduur natuurlijk. Aluminium heeft tevens de eigenschap dat het niet gaat roesten, waardoor hij goed tegen vocht en regen kan.

All weather kussens

De Omnia is uitgerust met 15cm a 20cm dikke all weather kussens. Hierdoor kunnen de kussens buiten blijven liggen, mocht het een keer gaan regenen. In de kussen hoezen zit ook Olefin verwerkt. Dit materiaal is schimmelwerend, UV-bestendig en kleurvast, waardoor de tuinkussens die op de loungeset liggen niet of nauwelijks verkleuren. In de vulling van de kussens vind je ook nog buizenstructuur die verticaal lopen. Mocht de druppel door de hoes heenkomen, dan wordt deze razendsnel afgevoerd.

Zitcomfort

Comfortabel de dag, avond en/of nacht doorbrengen op de Omnia loungeset is zeker geen straf. De all weather kussens voelen lekker zacht aan en totaal niet kunstmatig. De kussens zijn ook dik en dat merk je in het comfort. Hij zit echt heerlijk en dit komt mede door het Dracon wat in de kussens zit verwerkt. Dracon is een materiaal die het gewicht absorbeert en de steun en demping verdeelt over het oppervlakte wat wordt belast. Hierbij is het materiaal zeer duurzaam en behoud hij deze eigenschappen jaar op jaar op jaar........ Het resultaat is dat de kussens dus altijd zijn volume behouden en er dus mooi en uitnodigt eruit zien.

4 Seasons Outdoor Loungeset Omnia kopen

Ben je van plan om deze comfortabel bank/ loungeset te kopen en je zoekt een winkel, showroom of dealer waar deze te bezichtigen is, dan ben je van harte welkom bij Loungeset.nl aan de Amsterdamse straatweg 7B te Naarden.

Naarden ligt vlak bij Hilversum, Bussum, Blaricum en Huizen. Wij zijn vanuit Noord-Holland goed te bereiken via de A1. Amsterdam is bijvoorbeeld 15 minuten rijden.

Komt je uit Amersfoort om tuinmeubelen te kopen, dan is dat ook 15 a 20 minuten rijden. Rijd de A1 af en neem afrit 6 Naarden Vesting en je bent er zo.

Reis je uit de richting van Utrecht, dan volg je de A27 en vervolgens de A1. Neem afrit 6 Naarden Vesting en je kan comfortabel genieten in 1 van onze loungesets.

Almere is nog geen 10 minuten rijden van onze showroom. Neem de A6, volg vervolgens de A1 richting Amersfoort. Zit je op de A1, neem afrit 6 Naarden vesting en dan is het nog 1 minuut rijden.

Details over de Omnia loungeset

Heb je nog vragen over deze leuke loungeset of andere tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor, neem dan even contact op met Loungeset.nl. Wij helpen je met al je vragen heb zijn een officiële dealer van 4SO en daardoor volledig opgeleid en mogen wij de volledige garantie geven.

Foto's

4 seasons outdoor omnia loungeset4 seasons outdoor loungeset omnia met koffietafel 4 seasons outdoor omnia koffietafel 100x100cmxh304 seasons outdoor omnia koffietafel 100x100cmxh30 teak tafelblad 4 seasons outdoor tuinbank omnia links4 seasons outdoor tuinbank omnia rechts