buddha loungeBuddha Lounge staat voor complete rust en comfort. Wanneer je helemaal wilt ontspannen in jouw eigen tuin, doe je dat in een Buddha Lounge loungeset of tuinset. Dit merk levert naast de comfort ook echte kwaliteit. Hierdoor maak je jaren lang van jouw tuin een paradijs van ontspanning. Kom heerlijk in je eentje tot rust wanneer je wegzakt in de dikke kussens of geniet van het gezelschap waarmee je de royale loungebank deelt.

Over het tuinmeubelen merk Buddha Lounge

Buddha Lounge is een, sinds 2014 nieuw tuinmeubelen merk dat zijn inspiratie haalt uit het geluk en de ontspanning van de Laughing Buddha. Het merk identificeert zich met stijl, geluk maar vooral ontspanning. In iedere Buddha Lounge loungeset komen de elementen die het leven mooi maken terug. Zo waan je jezelf in een oase van rust en ontspanning op een loungeset uit de uiterst comfortabele loungeset collectie. De loungesets kunnen voor talloze doeleinden gebruikt worden: helemaal op gaan in een spannend boek of gezellig met vrienden of familie borrelen, alles kan in de comfortabele loungesets van Buddha Lounge.

Kwaliteit van de Buddha Lounge collectie

De loungesets worden veelal vervaardigd uit innovatieve materialen als textileen of texfiber. Deze all-weather materialen zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Deze materialen kenmerken zich door uiterst onderhoudsvriendelijkheid, weersbestendigheid en natuurlijk kleurecht. Het aluminium frame waar de meeste loungesets van Buddha Lounge uit bestaan maakt zorgt dat er geen roesvorming kan ontstaan. Tevens is het duurzaam. Er wordt veel gebruik gemaakt van goede kwaliteit wicker. Wicker is het kunststof vlechtwerk dat lijkt op riet. Het voordeel van wicker is dat het weinig onderhoud nodig heeft en toch . Daarnaast is wicker erg licht materiaal waardoor het makkelijk te verplaatsen is. De loungesets van Buddha Lounge zijn allemaal modulair. Dit houdt in dat het uit verschillende losse elementen bestaat. Hierdoor kun je iedere set zo groot maken als je zelf wilt.

Buddha Lounge tuinmeubelen collectie

Hieronder volgende de populairste producten uit de Buddha Lounge tuinmeubelen collectie:

Buddha Lounge Zenju loungeset

Dit is de 4-delige Buddha Lounge Zenju loungeset. De set is verkrijgbaar in 3 kleuruitvoeringen: Kubu, New Kubu en Earl Grey. De set heeft een aluminium frame, waar het kunststof vlechtdraad wicker heen zit. De wickerdraden zijn plat, waardoor de loungeset een strakke uitstraling heeft. De onderdelen van de Zenju zijn twee loungebanken, een hoekstuk en een tafel. Het voordeel van deze loungeset is dat er gemakkelijk elementen toegevoegd kunnen worden. Hiermee maak je de loungebank groter. Je kunt de Zenju loungeset ook uitbreiden met een bijpassende Buddha Lounge fauteuil of hocker.

Buddha-Lounge-Zenju

zenju-earl-grey --- dazu-new-kubu --- dazu-kubu
Kleur: earl grey Kleur: new kubu Kleur: kubu

Buddha Lounge Dazu loungeset

Hieronder zie je de 4-delige Buddha Lounge Dazu loungeset. De loungeset is hetzelfde model als de bovenstaande Zenju. Het enige verschil zit hem in het wicker. De Zenju is gemaakt van plat wicker en de Dazu van half rond wicker. Half rond wicker is wat dikker en steviger dan de platte draden. De Dazu heeft hierdoor een meer robuuste uitstraling dan de Zenju. De Buddha Lounge Dazu is, net als de Zenju, verkrijgbaar in de kleuren new kubu, passion willow en earl grey.

buddha-lounge-dazu

Buddha Lounge Dazu New Kubu --- dazu passion willow --- dazu-earl-grey
Kleur: new kubu Kleur: passion willow Kleur: earl grey

Buddha Lounge Shinsho Swing Chair egg

De meest gezellige loungestoel van Buddha Lounge is toch wel de Shinsho Swing Chair egg. Je hangt aan een sterk stalen frame, waardoor je ontspannen heen en weer kun wiegen. Het zachte kussen zorgt ervoor dat je zó lekker zit, dat je de hangstoel bijna niet meer uit wilt. Het is dan ook niet voor niets dat deze stoel de uitblinker is van de Buddha Lounge tuinstoelen collectie.

buddha lounge shinsho swing chair egg

Buddha Lounge Doshin lounge dining set

De Buddha Lounge Doshin lounge dining set is de populairste lounge dining set uit de collectie van het merk. In een lounge dining set zit je wat hoger en rechter op dan in een loungeset. Dit maakt de Doshin ideaal om aan te eten of spelletjes te doen terwijl je geniet van het comfort. De loungeset is gemaakt van halfrond wicker vlechtwerk dat om een sterk aluminium frame gevlochten zit. Het wicker is verkrijgbaar in de kleuren earl grey, kubu en pasion willow. Het onderstel van de tafel van de diningset van hetzelfde materiaal wicker, maar het tafelblad is gemaakt van polywood. Dit zijn kunststof planken die lijken op hout. Het voordeel ten opzichte van hout, is dat kunststof niet uitdroogt en weinig onderhoud nodig heeft. Een heerlijke set dus om lang van te genieten!

buddha-lounge-doshin

--- ---
Kleur: kubu Kleur: passion willow Kleur: earl grey