muurparasols

In sommige situaties is het plaatsen van een normale parasol onmogelijk of ongewenst. Bijvoorbeeld omdat uw terras zo klein is dat u liever elke vierkante centimeter wilt benutten en u niet de ruimte heeft om er een grote parasolvoet neer te zetten. Daarbij wilt u wel genieten van een schaduwrijke plek met alle flexibiliteit. Dan is een muurparasol de ideale oplossing. U bevestigt uw parasol met een meegeleverde beugel aan uw muur en kunt hem draaien en zwenken, net zoals bij een normale parasol. Daarbij is de bevestigingsbeugel klein waardoor u de wandparasol ook kunt bevestigen aan bijvoorbeeld een stevige schutting of een tuinhuisje.

Voordelen van muurparasols

Met een muurparasol kunt u de ruimte van uw terras optimaal gebruiken. Geen vervelende parasolvoet meer die in de weg staat en waar u alsmaar over kunt struikelen. Geen vervelende ophopingen meer van vuil en insecten onder de zware parasolvoet. De muurparasol is draaibaar en zwenkbaar dus zwaar tillen om uw parasol op de juiste plek te krijgen voor een schaduwrijk plekje is ook niet meer nodig. Een ander groot voordeel is dat deze parasol stevig verankerd is aan de muur waardoor omwaaien van uw parasol tot het verleden behoort.

Soorten parasols met muurbevestiging

De Easyol muurparasol

De Easyol muurparasol is de goedkoopste muurparasol. Dit een goede parasol tegen een scherpe prijs. Deze parasol is verkrijgbaar in de basiskleuren ecru, taupe en grijs. Het doek heeft een diameter van 2,50 meter en is afneembaar. De lengte van de flexibele arm is 1,75 meter. Verschillende wisselstukken zijn voor de Easyol parasol niet verkrijgbaar. U heeft op de Easyol parasol 2 jaar garantie.

De Paraflex muurparasol

De Paraflex muurparasol is één van de beste parasols. Met een stevige aluminium arm en hoogwaardige doeken in 17 verschillende kleuren zult u hier jarenlang plezier van hebben. Het doek is in 3 verschillende maten te verkrijgen tot een diameter van 2,70 meter en is afneembaar en kan gewassen worden. De flexibele arm is in 2 verschillende maten verkrijgbaar.
Tegen een meerprijs is er een doek van Sunbrella acryl met een hogere UV-bestendigheid en kleurvaster dan polyester op de markt.
Bij aanschaf van verschillende wisselstukken kunt u bijvoorbeeld meerdere muurbevestigingen aanschaffen waardoor het nog gemakkelijker is uw parasol aan het einde van de dag nog even aan de andere kant van uw tuin te hangen. Tevens zijn er palen voor een grondbevestiging verkrijgbaar mocht u hier toch behoefte aan hebben. Ook op de Paraflex parasol heeft u 2 jaar garantie.

Toebehoren voor een parasol aan de muur hangen

Parasolhoes

Een waterdichte tuinmeubelhoes speciaal voor uw muurparasol verlengt de levensduur van de parasol aanzienlijk. Deze hoes is geschikt voor alle parasol types en wordt met een handige opsteekstok geleverd.

De muurparasol