Een nieuwe Hartman loungeset kopen? wij zetten ze voor op een rijtje. Hartman loungeset tuinmeubelen zijn sterk, trendy en gaan lang mee. Kies je dus voor een Hartman Loungeset, dan maak je een goede keuze.

Hartman loungeset

Hartman loungeset 2018

De loungeset collectie van Hartman is vrij overzichtelijk, wat het makkelijker maakt om te kiezen. Zo heb je 2 materiaal soorten waar een Hartman loungeset uit kan bestaan. Je hebt de teak loungeset, welke gemaakt is van teak hout en voorzien van het keurmerk "Indonesian Legal Wood". Dan heb je nog de aluminium loungeset. Afhankelijk van het model is deze nog afgewerkt met een ander materiaal. hier komen we later op terug.

Hartman loungeset Emperor

De Hartman loungeset Emperor is een echte eye catcher. Hij zit er robuust, modern en strak uit. De dikke poten onder deze teak loungeset maken hem heel stoer en robuust. Met zijn dikke zit en rugkussens zie je aan alles dat hij comfort uitstraalt en dat je uren in deze loungeset kan doorbrengen. Je kan elk element individueel bestellen, met Hartman tuinmeubelen kan je dus zelf bepalen wat je in je tuin zet. Je hebt de keuze uit een lounge bank, lounge stoel en een koffietafel. Zoek maar uit zou ik zeggen.

Emperor

Hartman loungeset Limeira

De Hartman loungeset Limeira staat op poten, waardoor hij luchtig oogt en totaal niet massaal. Het is een prachtige verschijning, met zijn verticale teakhouten latten tussen de rugleuning en de armleuning. Dit geeft hem een eigen gezicht, waardoor je hem direct herkend. Het zitcomfort daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Er liggen dikke comfortabele tuinkussens in die er voor zorgen dat jij tot diep in de nacht lekker kan blijven zitten in je lounge stoel of lounge bank. Bekijk nu de Hartman Limeira loungeset.

Limeira

Hartman loungeset Boa Vista

De Hartman loungeset Boa Vista uit de teak loungeset collectie is zeer populair. Hij heeft een mooie top 10 positie bij deze tuinmeubelen. Wat de Boa Vista loungeset zo mooi maakt is de samenstelling van teakhout en de vormgeving ervan. De strakke horizontale lijnen die rondom de lounge stoel en lounge bank terug ziet komen worden doorkruis met de schuine verticale lijnen. Een moderne verschijning die je niet snel verwacht van teak tuinmeubelen. Dit alles wordt aangekleed met dikke comfortabele tuinkussens.

Boa Vista

Hartman loungeset Sao Luis

De Hartman loungeset Sao Luis is praktisch en erg mooi. Doordat hij modulair is, kan je hem zelf hele maal samenstellen en daarbij zo groot of klein maken als je zelf wilt. je kan simpel weg gewoon extra elementen toevoegen. Wil je bijvoorbeeld een mooie hoek loungeset voor 5 personen samenstellen, dan kies je een hoek element + 4 center elementen. Wil jij je lounge afsluiten met een armleuning in plaats van een open einde, dan plaats je aan het einde ook een hoek element. Zo simpel is het om je eigen tuinmeubel samen te stellen.

Sao Luis

Hartman loungeset Ayanna

De Hartman loungeset Ayanna is een moderne verschijning, welke te verkrijgen is in 2 kleuren: wit en platinum. Hierbij is hij voorzien van prachtige witte tuinkussens, welke zorgen voor een heerlijk zitcomfort. De Hartman loungeset Ayanna is een aluminium loungeset welke is afgewerkt met gevlochten touw. Dit touw zorgt voor een eigen design en eigen karakter. De Ayanna loungeset is een stoel bank loungeset en kan je zelf samenstellen.

hartman-loungeset-ayanna-lounge

Hartman loungeset Perpignan

Een mooie instappel welke volledig onderhoudsvrij is, is de Hartman Perpignan loungeset. deze is volledig op getrokken uit aluminium. Aluminium heeft de eigenschap dat het niet roest en daarbij ook nog eens lekker ligt is en daardoor makkelijk te verplaatsen. Onderhoud zal je dus niet hebben, alleen de kussens op de set moeten je mee naar binnen nemen is het advies. Het leuke van de Pergignan is, dat aan weerszijde het uiteinde van de zitting omhoog kan. Hierdoor tover je in 1x een ligbed te voorzijn, waar jij dan lekker op kan liggen als je geen bezoek is.