Life Outdoor LivingLIFE Outdoor Living

LIFE Outdoor Living is een ware specialist in het produceren en ontwerpen van Tuinmeubelen. De loungesets, tuinmeubelen en tuin accessoires die zij ontwikkelen worden gekenmerkt door een eigen gezicht met een eigen herkenbare stijl en dat maakt LIFE outdoor Living geliefd.

Een tuinmeubel moet een sieraard zijn voor uw tuin, dat is de achterliggende gedachte die zij hebben. Hierbij balanceren de ontwerpen tussen chic en soberheid; eigentijds en tijdloos. De vind je ook terug in de hoogwaardige materialen die het merk gebruik: Allweather kussens, tijdloos kunststof, hoogwaardig aluminium, roestvaststaal, spraystone bladen en recycled teak.

 

Life Outdoor Living wilt dat u een oase van rust kunt creëren, waar je heerlijk in kunt ontspannen en het liefst de hele dag/ zomer/ jaar. Een mix tussen stijl en LIFE identiteit zorgt hiervoor.

Van Industrieel tot hip Landelijk

Life Outdoor Living is een trendsetter in de markt, die hun eigen weg kiest. Dit zorgt voor een eigen karakter die van industrieel tot hip landelijk loopt. De tuin is een plek om tot rust te komen, om te geniet, om zorgeloos met familie vrienden, vrienden en vriendinnen plezier te hebben. Het is de plek die naast de huiskamer de drukst bezochte plek is en daarom vraagt het om met zorg en onderhoud ingericht te worden.

Onderhoudsvriendelijk genieten met LIFE Outdoor Living

Genieten doe je door weinig inspanning te leveren en dat is precies wat je kan verwachten van een loungeset of tuinset van LIFE Outdoor Living. De tuinmeubelen en loungesets zijn onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat je niet hoeft te schuren, lakken ect om de tuinmeubels goed te houden. Het kunststof wicker, het aluminium frame en de all weather kussens zorgen voor dit gemak. Laat uw tuinmeubelen in de winter buiten staan en gebruik ze weer als nieuw in de zomer, nadat u met de borstel het zand heeft verwijderd.

Meer genieten van de zomer doe je met een LIFE Loungeset Outdoor Living