parasolsTijdens de lente en de zomer is het vaak heerlijk weer. Je kan genieten in je eigen tuin met vrienden en familie. Het is heerlijk om dat lekker buiten een hapje te eten en een drankje te drinken. Het kan soms voorkomen dat het gewoon te warm wordt. Het is dan prettig om schaduw te hebben. Daarom is het handig om een parasol aan te schaffen. Wij bieden je verschillende soorten parasols en ze zullen allemaal prachtig in je tuin staan.

Soorten parasols

We hebben verschillende soorten en merken parasols in onze webshop. Zo hebben we de stokparasol en de populaire zweefparasol. Beide parasols geven genoeg schaduw voor in je tuin en zijn er in verschillende maten te bestellen. Houd dus rekening met de grootte van je tuin! Verder hebben wij veel verschillende kleuren parasols, dus er zal er altijd één bij zitten die bij je tuin past.

Voordelen parasols

Een parasol zorgt ervoor dat je schaduw krijgt. Dit is soms heerlijk tijdens de warme zomerdagen. Daarnaast biedt een parasol ook bescherming voor de huid. Teveel zonlicht is niet goed voor je huid en daarom moet je af en toe ook in de schaduw zitten.

Een zweefparasol heeft ook nog extra voordelen. Hij zorgt ervoor dat je geen onnodige ruimte verliest in je tuin. Je kan de parasolvoet namelijk tegen de muur aan plaatsen en zo verlies je geen ruimte in het midden. Je hoeft ook geen gat in je tafel te hebben om deze parasol te plaatsen. Erg handig, toch?!

Tips voor het plaatsen van de parasol

Je moet niet vergeten om een parasolvoet bij je parasol te halen. Deze zorgt er voor dat je parasol stevig kan staan. De zwaarte van de parasolvoet hangt af van de grootte van je parasol. Wij hebben voor je uitgezocht welke parasolvoet je moet hebben.

  • Gewicht parasolvoet parasol:
  • < 200 cm: 25 kg
  • 200-250 cm: 40 kg
  • 250-300 cm: 50 kg
  • 300-350 cm: 70 kg
  • Gewicht parasolvoet zweefparasol:
  • < 250 cm: 70 kg
  • 250-300 cm: 90 kg
  • 300-350 cm: 100 kg
  • 350-400 cm: 130 kg

Horecaparasol

Heb je een eigen restaurant, bistro of kroeg en heb je een terras? Bestel dan de parasols bij onze webshop. Je kan zo je gasten beschermen tegen de zon en de hitte. In de zomer is het vaak erg druk op het terras, dus een parasol is een goede investering. Gasten vinden het prettig als ze de optie hebben om in de schaduw te kunnen zitten.

Informatie over parasols

Lees ook onze gerelateerde artikelen over parasols, met meer informatie over het onderhoud van jouw parasol, parasolvoeten, types parsols en parasolaccessoires, zoals verwarming en verlichting.

Parasol Loungeset