Buddha Lounge

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Buddha Lounge

Buddha Lounge

Buddha lounge is een nieuw (tuin) meubelen merk dat geïnspireerd is door de ontspanning en het geluk van de laughing buddha. De identiteit van Buddha Lounge kenmerkt zich door ontspanning, stijl en geluk. Elementen die het leven mooi maken, waardoor je je helemaal kunt laten gaan op de fantastische Buddha Lounge collectie. Alle loungesets van Buddha Lounge zijn ontworpen om volledig in te ontspannen. Lekker alleen een boek lezen of lekker met vrienden borrelen, het kan allemaal met Buddha Lounge.

Kwaliteit
Er wordt veel gebruik gemaakt van innovatieve materialen als textilene of texfiber. Dit zijn prachtige all-weather materialen die speciaal ontwikkeld zijn voor buitengebruik. Voordelen van deze materialen zijn: weerbestendigheid, licht van gewicht, eenvoudig te reinigen en natuurlijk kleurecht. Daarnaast hebben vrijwel alle loungesets van Buddha Lounge een lichtgewicht aluminium frame. Dit voorkomt roestvorming en het materiaal is zeer sterk en duurzaam.

Al je nog vragen hebt over een product dan kan je ons bereiken op het nummer 035-8200321 of mailen naar info@loungeset.nl, wij helpen je graag verder. Loungeset.nl wenst je namens Buddha Lounge een heel fijn en ontspannen seizoen toe.