• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Air XL

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Air XL tuinstoel is een mooie aluminium tuinstoel die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De Air XL is een comfortabele tuinstoel die zeer onderhoudsvriendelijk is.

Garden Impressions Air XL tuinstoel

De Garden Impressions Air XL tuinstoel is beschikbaar in de kleuren Dark Grey en Wit. Het kunststof van de Air XL is makkelijk schoon te maken en heeft bovendien een lange levensduur. Dankzij het lichte gewicht van de stoel is hij makkelijk te verplaatsen in je tuin op je terras. De Air XL is goed te combineren met verschillende tuintafels van Garden Impressions. Dankzij de neutrale kleuren passen deze tuinstoelen eigenlijk bij elke tafel. Een tuintafel die vaak wordt gecombineerd met de Air XL is de Rimini tuintafel. Deze tafel is beschikbaar in de kleur Carbon Black.

Air XL tuinstoel kopen

De Garden Impression Air XL is een mooie aanbieding die zeer geschikt is om het hele jaar buiten te laten staan. Het kunststof is UV bestendig en verkleurd dus niet snel. Dankzij de gaatjes in de stoel loopt het water makkelijk weg. Zo hoef je niet lang te wachten om na een regenbui lekker in je tuin te kunnen ontspannen of dineren.

Dankzij de gratis levering boven de € 50,- in Nederland en België is de Air XL echt een top aankoop. Met zijn snelle levering van 1 tot 3 werkdagen kun je al snel genieten van het mooie weer in je tuin terwijl je ontspant in de Garden Impressions Air XL.

Voordelen

- Onderhoudsvriendelijk
- Makkelijk schoon te maken
- UV bestendig
- Licht materiaal
- Verkrijgbaar in verschillende kleuren
- Gratis levering boven € 50,-
- Snelle levering binnen 1 tot 3 werkdagen