• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Albufeira

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.


De Albufeira firepit is bijna een onmisbaar element voor in je tuin of op je terras. Vooral tijdens de zomeravonden wanneer de temperatuur begint te dalen. Je kan zeer gemakkelijk en snel warmte creëren met deze firepit. Dit product is verkrijgbaar in 2 kleuren; carbon black en grey. Je kan door deze kleuren goed combineren met verschillende loungesets.

Garden Impressions Albufeira firepit

De Garden Impressions Albufeira firepit is een echte aanwinst voor in je tuin of op je terras. Hij is eigenlijk bijna onmisbaar. Je kunt de terrasverwarmer goed gebruiken tijdens de zomeravonden wanneer de temperatuur begint te dalen. Zo kun je nog langer buiten blijven zitten. De firepit is gemakkelijk te gebruiken en verwarmd snel. Het product bevat een mooi design, hij is breed maar niet te groot. Deze is verkrijgbaar in 2 kleuren; carbon black en grey. Door die kleuren past deze goed bij bijna elke loungeset. Bij deze firepit krijg je ook een geharde glas set. Overigens hebben aal tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie.


Albufeira firepit kopen

Wil je de Albufeira verwarmer bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan vele andere tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over dit product. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren. Kom je specifiek voor de Albufeira verwarmer naar de winkel? Informeer dan even naar onze huidige showroom.


Albufeira firepit specificaties:

Kleuren:
- Carbon black
- Grey

Materiaal:
- Metaal

Afmetingen:
Hoogte: 61cm
Lengte: 89cm
Breedte: 132cm


Garantie:
- 2 jaar