• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Almeria

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Almeria parasol is een mooie verschijning en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Deze bevat een katrol waardoor je de parasol heel makkelijk naar binnen en buiten kunt uitklappen. Het product is gemaakt van polyester en aluminium waarvoor bijna geen onderhoud nodig is. Maar is als je langer van het product wilt kunnen genieten raden wij het je aan om een beschermhoes aan te schaffen. Hierdoor is deze beschermd van UV-straling, regen en wind.

Garden Impressions Almeria parasol

De Almeria parasol van Garden Impressions is echt onmisbaar voor in je tuin of terras tijdens de warme zomerdagen. De parasol is beschikbaar in de kleur mat royal grey en is gemaakt van polyester en aluminium. Deze materialen hebben bijna geen onderhoud nodig. Als je langer van het product wilt kunnen genieten raden wij het je aan om een beschermhoes aan te schaffen, zo blijft het product langer nieuw en is zo beschermd tegen UV-stralingen, regen en wind. Je kunt de parasol goed combineren met een parasolvoet.


Almeria parasol kopen

Bestel eenvoudig en gemakkelijk de Almeria parasol, en krijg je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd. Wil je de Almeria parasol uitproberen? Informeer dan eerst even van te voren naar onze showroom in Naarden en kom dan gerust langs. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, ligt dichtbij Huizen, Blaricum, Hilversum en Bussum en eenmaal hier kun je gratis parkeren. Overigens hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions 2 jaar garantie.


Almeria parasol specificaties:

Kleuren:

- Mat royal grey


Materiaal:

- Polyester

- Aluminium

Materiaal parasoldoek:

- Polyester kl. 2


Afmetingen:

- Ø 330 x H275

- doekafmetingen: Ø 330

- Masthoogte: 275cm


Garantie:

- 2 jaar


Bestel de Almeria parasol van Garden Impressions eenvoudig en snel via onze webshop en krijg je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd!