• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Atlantis

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Atlantis tafel is een mooie simpele verschijning voor in je tuin of op je terras. De tafel is onderhoudsarm doordat die is gemaakt van aluminium en glas. Alle tuinmeubelen van Garden Impressions hebben standaard 2 jaar garantie, behalve de producten die van Vironwood gemaakt zijn. Die krijgen 3 jaar garantie.

Garden Impressions Atlantis tuintafel

De Atlantis tuintafel van Garden Impressions is een simpele maar mooie tafel die je met vele andere producten kan combineren, bijvoorbeeld de tuinstoelen van Limone passen erg goed bij Atlantis. De tafel is gemaakt van aluminium en glas en is dus onderhoudsarm. Op alle tuinmeubelen van Garden Impressions heb je standaard 2 jaar garantie op alle materialen en 3 jaar op Vironwood.


Atlantis tuintafel kopen

Wil je de Atlantis tafel bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1 en eenmaal hier kan je gratis parkeren. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over het product. Kom je specifiek voor de Atlantis naar de winkel? Informeer dan even van te voren naar de huidige showroom.


Atlantis tuintafel specificaties:

Kleuren:
- Royal grey


Materiaal:
- Aluminium

- Glas


Afmetingen:
- 150x90x73cm

Garantie:
- 3 jaar op Vironwood
- 2 jaar op alle andere materialen