• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Barcelona

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Barcelona is een mooie moderne tafel met een keramisch tafelblad. De tafel heeft gekruisde poten in de kleur Carbon Black en biedt plaats aan minimaal 6 personen op je terras.

Garden Impressions Barcelona Tafel

De Garden Impressions Barcelona tafel heeft aan afmeting van 250x100x74cm. Het mooie keramische tafelblad geeft een natuurlijke look in je tuin op je terras en is makkelijk schoon te maken. De tafelpoten zijn gemaakt van aluminium en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De Barcelona tafel is ruim genoeg om lekker met 6 personen aan te dineren en te genieten van de mooie zomer.

Barcelona tafel kopen

Dankzij de neutrale kleur is de Barcelona tafel makkelijk te combineren met veel verschillende tuinstoelen. Of je nu dining stoelen of normale tuinstoelen hebt, het is makkelijk te matchen.

De Barcelona is een mooie aanbieding die bovendien gratis bij je wordt afgeleverd! Binnen 1 tot 3 dagen nadat je besteld hebt ontvang je de bestelling al thuis, zo kan je snel lekker eten in je tuin. Op alle artikelen van Garden Impressions zit 2 jaar garantie.

Specificaties

-Afmeting LxBxH: 250x100x74cm
-Materiaal: Keramiek tafelblad, Aluminium frame
-Kleur: Carbon Black / Slate keramiek
-Geschikt voor minimaal 6 personen
-Onderhoudsvriendelijk