• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Barollo

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een mooi lounge eiland die ook te gebruiken is als loungebank, dat is de Garden Impressions Barollo. De Barollo is een unieke set die je zowel als ligbed en als loungeset kunt gebruiken. Door een scheiding in het midden van de set creëer je gemakkelijk 2 losse bankjes. Met de lekkere kussens is dit de ideale loungeset om lekker weg te dromen in je tuin.

Garden Impressions Barollo

De mooie ronde vorm geeft de Barollo een uniek uiterlijk. Met een afmeting van 150x150x76cm is hij ruim genoeg en toch neemt hij niet veel plek in je tuin in. Door de handige holle ruimte onder de set kan je de bijzettafel makkelijk opbergen. Hierdoor weet je zeker dat de glasplaat nooit kapot kan gaan door de wind. Het bijzettafeltje heeft een afmeting van 90x44cm.

Bescherming en onderhoud

De Garden Impressions Barollo lounge bed cloudy grey / reflex black is gemaakt van wicker vlechtwerk in de kleur Cloudy Grey. Het wicker geeft een natuurlijke look en is gemaakt van 100% recyclebare materialen. Door de goede kwaliteit is het wicker UV bestendig en zeer kleurvast. Om je Barollo lounge nog langer mooi te houden leveren wij deze altijd inclusief een passende beschermhoes.

De kussens van de Barollo zijn weersbestendig en kunnen tegen een bui. Het frame is gemaakt van aluminium waardoor de set niet roest. Het aluminium frame in combinatie met wicker vlechtwerk zorgen ervoor dat je weinig onderhoud hebt aan de set. Mocht de Garden Impressions Barollo toch vies worden dan is hij gemakkelijk schoon te maken met bijvoorbeeld een wicker cleaner of multi surface cleaner.

Specificaties

- 150x150x76cm | Lounge eiland
- 90x44 | Bijzettafel
- 12cm | Kussendikte
- 54,5cm | Zithoogte
- Weersbestendige kussens
- Inclusief beschermhoes