• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Barrel

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.


De Barrel firepit is een zeer handig element die bijna onmisbaar is voor in je tuin of op je terras. Tijdens zomeravonden kun jij langer blijven zitten en maakt het niets uit dat de temperatuur daalt. Jij kunt gemakkelijk en snel de warmte weer creëren. Overigens hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie.

Garden Impressions Barrel firepit

De Garden Impressions Barrel firepit is een mooie ronde verwarmer die zeer handig is voor in je tuin of op je terras. Je kan hierdoor tijdens de zomeravonden langer buiten blijven zitten. Wanneer de temperatuur daalt kan jij gemakkelijk en snel weer warmte creëren. De verwarmer is goed te combineren met verschillende loungesets. Ook bevatten de tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie. Alle producten die gemaakt zijn van Vironwood krijgen 3 jaar garantie.


Barrel firepit kopen

Wil je de Barrel verwarmer bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele anderen tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over deze verwarmer. Onze winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, en eenmaal hier kan je gratis parkeren. Kom je specifiek voor de Barrel naar Naarden? Informeer dan eerst van te voren naar de huidige showroom.


Barrel firepit specificaties:

Kleuren:
- Zwart


Materiaal:
- Metaal


Afmetingen:
-  Ø60x62cm


Garantie:
- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen.