• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Blakes

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Blakes is een mooie moderne lounge dining set. De set is ideaal om in je tuin te ontspannen en door de zithoogte kan je er ook lekker aan eten. De Blakes is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in de kleuren Arctic grey en mat wit. Beide sets hebben kussens in de kleur reflex black.

Garden Impressions Blakes Lounge Dining set

De Garden Impressions Blakes loungeset heeft een afmeting van 245x195x73cm en wordt geleverd met een extra bankje. Hierdoor is er zitplaats voor 7 mensen. De eettafel heeft een afmeting van 135x80x68cm waardoor je er lekker met zijn allen op het terras aan kunt eten.

De Blakes heeft een comfortabele zit met kussens van 10cm dikte en een zithoogte van 48cm. De kussens zijn weersbestendig en kunnen tegen een kleine regenbui. Echter kunnen ze niet voortdurend in weer en wind buiten blijven liggen. Aangeraden wordt dan ook om de kussens ’s avonds naar binnen te halen.

Blakes Lounge dining kopen

De Blakes lounge dining set is een mooie aanbieding en wordt geheel gratis bij je afgeleverd. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen en de transporteur neemt altijd contact op om een levertijd af te spreken. Ben er wel snel bij want de Blakes is slechts beperkt op voorraad en op=op! 

Onderhoud

Omdat de Blakes gemaakt is van Aluminium zal de set niet gaan roesten. Wel adviseren wij om de set te beschermen met een beschermhoes van Coverit. Hiermee verleng je de levensduur van je lounge dining set.

Specificaties

- 245x195x73cm | Loungeset
- 135x80x68cm | Eettafel
- 120x40x36cm | Bankje
- 10cm | Kussendikte
- 48cm | Zithoogte
- Kleuren: Arctic Grey en Mat Wit (beide kussens in de kleur Reflex Black)
- Weersbestendige kussens