• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Box

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Box is een kunststof tuinmeubel collectie bestaande uit tuinstoelen en tuinbanken. De Garden Impressions Box stoel en bank zijn een mooie aanbieding die beschikbaar is in verschillende kleuren.

Garden Impressions Box tuinstoel

De Garden Impressions Box tuinstoel is een zeer populaire tuinstoel voor in je tuin op je terras. De Box tuinstoel is populair vanwege zijn mooie kleuren, onderhoudsvriendelijkheid en duurzame materiaal. Dankzij zijn lichte gewicht is de stoel makkelijk te verplaatsen in je tuin. De Box tuinstoel heeft een afmeting van 65x58x80cm. De Box tuinstoel heeft een gewicht van 7kg. De zithoogte is 55cm. De Box tuinstoel is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren:

- Wit
- Donker grijs / Dark grey
- Rood
- Zilvergrijs / Silver grey
- Lichtgroen
- Lichtblauw

De Garden Impressions Box tuinmeubelen zijn gemaakt van kunststof en zijn daarom zeer makkelijk schoon te maken. De tuinmeubelen zijn gemaakt van duurzaam materiaal (UV bestendig kunststof) waardoor ze lang meegaan en niet snel van kleur zullen veranderen.

Garden Impressions Box tuinbank

De Garden Impressions Box tuinbank is verkrijgbaar in de kleuren wit en donkergrijs en is geschikt voor 2 personen. De Box tuinbank heeft een afmeting van 138x62x80cm. De Box tuinbank weegt slechts 13 kilo en is dus ook makkelijk te verplaatsen op je terras. In combinatie met de tuinstoel creëer je gemakkelijk een set die goed bij elkaar past.

Onderhoud

Omdat de Box tuinmeubel collectie van Garden Impressions is gemaakt van duurzaam kunststof is de kleurechtheid zeer hoog. Kunststof is bovendien makkelijk schoon te maken en is dus zeer onderhoudsvriendelijk. Om nog langer van je Box tuinstoel of tuinbank te genieten raden we het aan om een beschermhoes van Coverit te gebruiken.

Specificaties

- Kleuren tuinstoel: Wit, Donkergrijs, Rood, Zilvergrijs, Lichtgroen, Lichtblauw
- Kleuren tuinbank: Wit & Donkergrijs
- Afmeting tuinstoel: 65x58x80cm
- Afmeting tuinbank: 138x58x80cm
- Materiaal: kunststof
- Onderhoudsvriendelijk
- Duurzaam materiaal