• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Brisbane

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Brisbane tuintafel is een prachtige verschijning voor in je huis, tuin of terras. De tafels zijn verkrijgbaar in 2 verschillende materialen, Polywood en Vironwood. Deze materialen zijn onderhoudsarm, maar als je langer wilt kunnen genieten van het product raden wij het aan om een beschermhoes aan te schaffen. Zo is het product beschermd tegen wind, regen en UV-stralingen.

Garden Impressions Brisbane tuintafel

De Brisbane tuintafel is een echte aanwinst voor in je tuin of op je terras. Het is een tafel die beschikbaar is in 2 verschillende materialen, Vironwood en Polywood. Vironwood is een kunstmatig houtsoort en Polywood is kunststof dat eruit ziet als hout. Deze materialen hebben beide bijna geen onderhoud nodig. Maar als je langer van de tafel wilt kunnen genieten raden wij het je aan om een beschermhoes aan te schaffen waardoor het product beschermd is tegen regen, wind en UV-straling.


Brisbane tuintafel kopen

Bestel eenvoudig en snel de Brisbane tuintafel van Garden Impressions en krijg je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd. Wil je de Tuintafel bekijken? Informeer dan eerst even van te voren naar onze showroom en kom dan gerust langs in onze showroom in Naarden. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, en eenmaal hier kun je gratis parkeren. Ook hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie.


Brisbane tuintafel specificaties:

Kleuren:

- Mat sand

- Royal grey


Materiaal:

Tuintafel 1:

- Vironwood

- Aluminium

Tuintafel 2:

- Polywood

- Aluminium


Afmetingen:

Tuintafel 1:

- Hoogte: 74cm

- Lengte: 100cm

- Breedte: 250cm

Tuintafel 2:

- Hoogte: 72,5cm

- Lengte: 100cm

- Breedte: 250cm


Garantie:

- 2 jaar


Bestel nu gemakkelijk en snel de Brisbane tuintafel en krijg je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd!