• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Butlertray

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het dienblad van Butlertray heeft een mooi ontwerp die je kan neerzetten op een leuning zonder dat deze er vanaf valt. Het dienblad is beschikbaar in 3 kleuren en 2 verschillende maten. Alle tuinmeubelen en accessoires van Garden Impressions krijgen standaard 2 jaar garantie.

Garden Impressions Butlertray dienblad

Het Butlertray accessoire is verkrijgbaar in 3 kleuren; mat royal grey, carbon grey en mat sand. Deze kleuren zijn beschikbaar in 2 verschillende maten: 50x75cm en 50x85cm. Verder is het dienblad gemaakt van aluminium dus schoonmaken is zeer makkelijk. Ook krijgen alle producten van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie. De producten die gemaakt zijn van Vironwood krijgen 3 jaar garantie.


Butlertray dienblad kopen

Wil je dit accessoire bezichtigen? Bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over dit product. Je kunt het artikel bestellen in de webwinkel. Wij leveren binnen 1 tot 3 werkdagen gratis boven de € 50,- door heel Nederland en Belgie. Heb je vragen. Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met vragen.


Butlertray dienblad specificaties:

Kleuren 3:

- Mat royal grey

- Carbon grey

- Mat sand


Materiaal:

- Aluminium


Afmetingen:

- 50x75cm

- 50x85cm


Garantie:

- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen