• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Cloud

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Cloud tuinstoel van Garden Impressions is een simpele mooie stoel die een echte aanwinst is voor in je tuin. Je kunt de stoel goed combineren met verschillende tuintafels, de stoel is verkrijgbaar in 2 kleuren; mat royal grey (grijs/zwart) en mat soft greek (lila). Doordat de tuinstoel gemaakt is van staal is er geen onderhoud nodig. Je kunt de stoel dus gerust buiten laten staan tijdens een regenbui. Wel raden wij een beschermhoes aan als je langer wilt kunnen genieten van het product.

Garden Impressions Cloud tuinstoel

De Garden Impressions Cloud tuinstoel is een mooie simpele stoel die gemakkelijk te combineren is met verschillende tuintafels. De stoel is gemaakt van staal, dit heeft geen onderhoud nodig. Je kunt de tuinstoel gerust buiten laten staan tijdens elke regenbui. Maar als je langer wilt kunnen genieten van het product raden wij je aan om een beschermhoes aan te schaffen. Bij de stoel kun je een bijpassend tafeltje erbij kopen in precies dezelfde kleur. De kleuren waarin dit product verkrijgbaar is; mat royal grey (grijs/zwart) en mat soft greek (lila).


Cloud tuinstoel kopen

Wil je de Cloud tuinstoel van Garden Impressions proefzitten? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom. Deze bevindt zich in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen die je kunt bekijken. Je kunt gemakkelijk en snel de Louise tuinstoel bestellen via onze webshop en krijg je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, en je kunt hier gratis parkeren. Ook hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie.


Cloud tuinstoel specificaties:

Kleuren:

- Mat royal grey (grijs/zwart)

- Mat soft greek (lila)


Materiaal:

- Staal

Garantie:

- 2 jaar


Bestel snel en eenvoudig via onze webshop de Garden Impressions Cloud tuinstoel en krijg je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd!