• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Cosmo

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Als je op zoek bent naar een parasolvoet voor bij je parasol dan zijn de Cosmo parasolvoeten van Garden Impressions zeer geschikt. De Cosmo zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn makkelijk te gebruiken.

Garden Impressions Cosmo parasolvoet

De Garden Impressions Cosmo parasolvoet is beschikbaar in verschillende gewichten, namelijk 30kg, 40kg en 60kg. Het is belangrijk om een parasolvoet van het juiste gewicht te kiezen bij je parasol. Het gewicht van de parasolvoet hangt onder andere af van de grootte van je parasol en de omgeving waar je parasol staat. Staat je parasol op een plek waar veel wind is dan is een zwaardere parasolvoet aanbevolen. De Cosmo is gemaakt van graniet in de kleur Dark Grey. De stok van de parasolvoet is gemaakt van RVS.

Alle stokparasols van het merk Garden Impressions passen in de Cosmo parasolvoeten. De parasolstokhouder heeft een diameter van max 55mm, alle parasols met een kleinere parasolstok zullen dus in de Cosmo passen. De afmeting van de Cosmo parasolvoeten is 45x45x35cm. De parasolvoet is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik.

Cosmo Parasolvoet kopen

De Garden Impressions Cosmo is een betrouwbare parasolvoet. De Cosmo is een van de meest verkochte parasolvoeten en dat komt mede door zijn scherpe prijs. Bovendien worden bestellingen boven de € 50,- gratis bij je afgeleverd. Met onze snelle levering ontvang je de voet al binnen 1 tot 3 dagen thuis. Zo kun je snel genieten van het mooie weer in de tuin onder je parasol.

Specificaties

- Gewicht: 30kg, 40kg en 60kg
- Materiaal: Graniet met RVS
- Afmeting: 45x45x35cm
- Kleur: Dark Grey