• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Costa

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Costa dining chair is een moderne tuinstoel die beschikbaar is in verschillende kleuren. Daarnaast is deze tuinstoel ook beschikbaar in verschillende wicker soorten, namelijk halfrond Ø6.5mm wicker en halfrond Ø5mm.

Garden Impressions Costa tuinstoel

De Costa tuinstoel is beschikbaar in de kleuren Passion Willow, New Kubu en Cloudy Grey. Hierdoor is er altijd een kleur die bij de andere tuinmeubelen in je tuin op je terras past. De Costa dining chair is gemaakt om lekker in te kunnen eten, maar je kan er ook heerlijk in ontspannen. Dankzij het zitkussen dat standaard meegeleverd wordt heb je altijd een lekkere zitting. De kleuren van de kussens passen bij de stoelen zelf. Zo worden de Passion Willow en New Kubu geleverd met Sand/Zand kleurige kussens en de Cloudy Grey met Reflex Black/Antraciet kussens.

Costa dining chair

De Garden Impressions Costa Dining Chair is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De kussens kunnen tegen een kleine regenbui maar zijn niet van All-Weather materiaal. We adviseren het dan ook om de kussens ‘s avonds naar binnen te halen om er zo lang mogelijk gebruik van te kunnen maken.

De Garden Impressions Costa is beschikbaar in verschillende wicker soorten, deze soorten zijn ook verschillend per kleur:
-Passion Willow: beschikbaar in HØ6.5mm wicker
-New Kubu: beschikbaar in HØ6.5mm wicker
-Cloudy Grey: beschikbaar in HØ5mm wicker

Costa tuinstoel kopen

De Garden Impressions Costa is een onderhoudsvriendelijke tuinstoel die makkelijk schoon te maken is. De tuinstoel is bovendien super voordelig en wordt gratis bij je afgeleverd bij een bestelling boven de € 50,-. Daarnaast zit er op alle producten van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie.

Specificaties

-Kleuren: Passion Willow, New Kubu en Cloudy Grey
-Materiaal: Wicker vlechtwerk met aluminum frame
-Wicker per kleur: Passion Willow en New Kubu HØ6.5mm, Cloudy grey HØ5mm
-Weersbestendig