• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Detroit

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Detroit bank heeft een mooi strak model dat in iedere tuin past. De bank is gemaakt van aluminium en polywood waardoor er geen onderhoud nodig is. De bank is weerbestendig en kan dus tijdens elke regenbui buiten blijven. Alle meubelen van Garden Impressions bevatten standaard 2 jaar garantie.

Garden Impressions Detroit parkbank

De Garden Impressions Detroit parkbank past perfect in je tuin. Het heeft mooie natuurlijke kleuren en heeft een strak model. Het bankje is gemaakt van aluminium en Polywood en is volledig weerbestendig en heeft daarom geen onderhoud nodig. Deze kan dus tijdens elke regenbui gerust buiten blijven staan. Alle tuinmeubelen van Garden Impressions bevatten standaard 2 jaar garantie. 


Detroit parkbank kopen

Wil je de Detroit parkbank van Garden impressions bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over het parkbankje. De showroom is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren. Wil je de Detroit proefzitten? Informeer dan even van te voren naar onze huidige showroom om te vragen of het artikel aanwezig is in de showroom.


Detroit parkbank specificaties:

Kleuren:

- Royal grey

- Carbon grey


Materiaal:

- Polywood

- Aluminium


Garantie:
- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen