• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Faro

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  499,- Normale prijs € 599,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

De Faro firepit is bijna een onmisbaar element in je tuin of op je terras. Door de firepit kan je tijdens de zomeravonden, wanneer de temperatuur daalt, snel en gemakkelijk warmte creëren. De verwarmer is goed te combineren met verschillende loungesets door de algemene kleuren. Deze is beschikbaar in mat black en mat white.

Garden Impressions Faro firepit

De Faro firepit van Garden Impressions is bijna onmisbaar in je tuin of op je terras. Door het gebruik kun je langer genieten van de avond wanneer de temperatuur daalt. De firepits worden steeds populairder doordat je warmte snel en gemakkelijk kan creëren. Deze firepit gaat op gas en is gemakkelijk te hervullen. Dit product is verkrijgbaar in 2 kleuren; mat black en mat white. En is ook beschikbaar in 2 verschillende maten; 60x60x61cm en 80x80x61cm. De firepits kan je goed combineren met verschillende loungesets met bijvoorbeeld de kleur. Overigens krijg je op alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie. Maar producten die gemaakt zijn van Vironwood krijgen 3 jaar garantie.


Faro firepit kopen

Wil je de Garden Impressions Faro firepit bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan meerdere tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over dit product. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, en eenmaal hier kun je gratis parkeren. Kom je specifiek voor de Faro verwarmer? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom.


Faro firepit specificaties:

Kleuren 2:
- Mat black
- Mat white

Materiaal
:
- Aluminium

Afmetingen:
- 60x60x61cm

- 80x80x61cm


Garantie:

- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen