• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Fratello

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Fratello tuintafel is een tuinmeubel die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De tafel heeft een prachtig design waarbij je de tuinstoelen van Flavium goed mee kunt combineren. De tafel is gemaakt van Vironwood en is gemakkelijk schoon te maken. De tafel is beschikbaar in 2 verschillende maten en daardoor kun je zelf kiezen of je 4,6 of 8 stoelen erbij zet.

Garden Impressions Fratello tuintafel

De Garden Impressions Fratello tuintafel is een zeer mooie tafel die je zowel als in huis als in de tuin kunt gebruiken. Deze tuintafel kun je goed combineren met de Flavium tuinstoelen. Je kunt zelf samenstellen of je er 4,6 of 8 stoelen kiest aangezien de tafel in 2 verschillende maten beschikbaar is; 180x100x76cm en 240x100x76cm. De tuintafel is gemaakt van Vironwood, voor dit materiaal krijg je 3 jaar garantie. Dit materiaal is onderhoudsarm maar je kan het beste regelmatig de tuintafel schoonmaken. Zodat het vuil zich niet hecht aan het materiaal.


Fratello tuintafel kopen

Je kunt de Fratello dinertafel heel eenvoudig bestellen via onze webshop, gratis verzendkosten en je product wordt binnen 1-3 dagen thuisgebracht. Wil je de Fratello bekijken in de winkel? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom. Kom dan gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren.


Fratello tuintafel specificaties:

Kleuren:

- Carbon black

- Vintage grey


Materiaal:

- Vironwood


Afmetingen:

- 180x100x76cm

- 240x100x76cm


Garantie:

- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen


Bestel nu de Garden Impressions Fratello tuintafel en krijg binnen 1-3 dagen het gratis thuisbezorgd!