• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Garda

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Garda is een loungeset die geschikt is voor op het balkon of in de tuin op het terras. Ondanks dat de Garda niet heel groot is biedt deze set wel uitstekend zitcomfort. Deze Garden Impressions loungeset is bovendien modulair, wat betekent dat je zelf kan kiezen hoe je hem neerzet. Of je nou zin hebt om languit te gaan liggen of juist met meer mensen wilt zitten, met de Garden Impressions Garda loungeset is het mogelijk!

Garden Impressions Garda loungeset

De Garden Impressions Garda loungeset is gemaakt van wicker draad met een aluminium frame. Dit zorgt ervoor dat de set makkelijk schoon te houden is. Indien je niet veel ruimte hebt voor een grote loungeset is de Garda perfect geschikt voor jou. Deze compacte loungeset bestaat uit 5 onderdelen waarvan 2 hockers, 2 hoek elementen en een tafel. De hoekelementen hebben een afmeting van 93,5x71x64cm en de hockers zijn 83x61x43cm groot. Het bijzettafeltje heeft een afmeting van 71x41x53cm en wordt standaard geleverd met glasplaat.

Een ander pluspunt van de Garda loungeset is dat hij zeer compact op te stapelen is. Alle onderdelen zijn zo ontworpen dat ze als 1 stapel weggezet kunnen worden. Hierdoor neemt de set niet veel ruimte in beslag als je hem even op wilt bergen.

Garda Loungeset kopen

Garden Impressions Garda balkon loungeset havanna sand of cloudy grey, dat is de volledige benaming van deze loungeset. De Garda loungeset is dus beschikbaar in de kleuren Cloudy grey en Havanna sand en wordt standaard geleverd met kussens. De kussens op beide sets hebben de kleur Reflex black. De kussens zijn 10cm dik en zijn weersbestendig, wat ervoor zorgt dat ze tegen een regenbui kunnen. De zithoogte van de Garda is 43cm.

Bescherming

Om je loungeset extra goed te beschermen is het handig deze met een beschermhoes te bedekken. Bij de Garden Impressions Garda leveren we standaard een passende beschermhoes. Zo kan je nog langer genieten van je set op het balkon of in de tuin!

Specificaties

- 93,5x71x64cm | Hoekelement
- 83x61x43cm | Hocker
- 71x41x53cm | Bijzettafel
- Weersbestendige kussens
- Kleuren: Cloudy grey en Havanna sand