• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Georgia

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Georgia balkonset shadowgrey / sand 06190SO is een mooie wicker balkon set. Als je niet veel ruimte hebt op je balkon maar toch lekker wil ontspannen in een ruime stoel dan is de Georgia geschikt voor jou!

Garden Impressions Georgia balkon set

Een balkon set is geschikt voor mensen die niet beschikken over een heel groot balkon en toch willen genieten van het mooie weer. De Georgia bestaat uit 2 tuinstoelen en een ruime tuintafel waar je met gemak aan kunt eten. De Garden Impressions Georgia is beschikbaar in de kleur Shadow Grey en heeft Sand kussens.

De afmeting van de stoelen van de Georgia balkon set zijn 56x63x75cm en de zitkussens zijn 5cm dik. De tafel heeft een afmeting van 109x67x72cm en is voorzien van glazen tafelblad. De zithoogte van de stoelen is 46cm en hierdoor kan je ze gemakkelijk onder de tafel schuiven. Wanneer de stoelen netjes zijn aangeschoven heeft de Georgia een lengte van 132cm.

Garden Impressions Georgia aanbieding

De Garden Impressions Georgia is een nette set van goede kwaliteit. Op alle producten van Garden Impressions zit bovendien 2 jaar garantie. Wat de Georgia echt een super aanbieding maakt is het feit dat hij zeer scherp geprijsd is en gratis bij je thuis wordt bezorgd. Met onze levering binnen 1 tot 3 dagen kan je dus al snel genieten van een heerlijk ontspannen diner op je balkon!

Onderhoud van de Georgia

De Georgia is gevlochten met 2 halfwicker draden en heeft een aluminium frame. Deze combinatie zorgt ervoor dat de set erg makkelijk schoon te maken is. De kussens zijn weersbestendig, we adviseren wel om ze ’s avonds naar binnen te halen. Zo kan je nog langer van je balkonset genieten en ben je weinig tijd kwijt om je set schoon te maken.

Specificaties

- 56x63x75cm | Tuinstoel
- 109x67x72cm | Tuintafel
- 132cm | Lente indien stoelen zijn aangeschoven
- 5cm | Kussendikte
- 46cm | Zithoogte
- 5cm | Afmeting armleuning
- Kleur: Shadow Grey met Sand kussens