• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Hawaii Big Pole

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Hawaii Big Pole is een mooie moderne zweefparasol die beschikbaar is in 2 verschillende kleuren en 2 verschillende maten. De Hawaii Big Pole zweefparasol heeft een extra dik frame van maarliefst 90 mm dikke poedercoating wat de parasol extra stevig maakt!

Garden Impressions Hawaii Big Pole Zweefparasol

De Garden Impressions Hawaii Big Pole is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het doek van de parasol is beschikbaar in de kleuren dark grey en sand. Het doek is gemaakt van 250gr/m2 polyester met PA coating. Het frame is beschikbaar in de kleur carbon black. Het frame is ovaal en is 90mm dik aluminium met een poedercoating om het parasolframe nog beter te beschermen. De Hawaii is verkrijgbaar in 2 afmetingen, 350x350cm en 300x400cm. Zo past hij altijd goed bij de vorm van je tuin en kan je maximaal genieten van het mooie weer in je tuin.

Hawaii Big Pole zweefparasol kopen

De Hawaii Big Pole heeft een aantal mooie functies. Zo kan de zweefparasol 360 graden draaien en kan hij zowel verticaal als horizontaal draaien. De parasolvoet is niet inbegrepen bij de Hawaii Big Pole zweefparasol. Bij de Hawaii is zowel een ingraafvoet en normale parasolvoet beschikbaar. Met de Hawaii parasol ingraafvoet 11038 zet je je parasol makkelijk neer zonder dat je een grote voet ziet staan. Met de Hawaii granieten parasolvoet 120kg 10252 zie je de parasolvoet wel, echter is deze voet ook makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes. Zo kan je hem makkelijk verplaatsen op je terras.

Dankzij de uitzettende parasolstokken blijft het doek van de Hawaii altijd strak en vormen er geen kreukels. In het midden van het frame van de zweefparasol zit een handig montage element waardoor je gemakkelijk een heater, tuinlamp of speaker kan bevestigen. Zo kan je ook ‘s avonds genieten van de zomer in je tuin.

Specifiacties

- Kleuren: Dark Grey en Sand
- Kleuren frame: Carbon Black
- Afmeting: 350x350 en 300x400
- 360 graden draaibaar
- Verticaal en Horizontaal kantelbaar
- Geschikt voor normale parasol voet en ingraafparasolvoet
- Geschikt om buiten te laten staan
- Altijd een strak parasoldoek dankzij de Cover Spring