• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Hawaii S

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Hawaii S zweefparasol is een mooie parasol die beschikbaar is in het rond en in het vierkant. De Hawaii S is een de perfecte parasol voor in je tuin op je terras. Met de vele functionaliteiten van de zweefparasol zit je altijd in de schaduw.

Garden Impressions Hawaii S zweefparasol

De Garden Impressions Hawaii S zweefparasol is gemaakt van een 180gr/m2 polyester parasoldoek en en heeft een aluminium frame. Het frame heeft een dikte van 45x64mm. De Garden Impressions Hawaii S is 360 graden draaibaar. Ook is de parasol verticaal kantelbaar. De Garden Impressions Hawaii S is een mooie parasol die dankzij zijn verschillende maten en kleuren altijd wel in je tuin past. De Hawaii S is beschikbaar in het rond en in het vierkant. De ronde zweefparasol heeft een afmeting van ø300cm en de vierkante is 250x250cm groot. De verschillende kleuren:

- Dark Grey
- Sand
- Zwart
- Ecru
- Taupe

Hawaii S zweefparasol kopen

De Garden Impressions Hawaii S zweefparasol is dankzij zijn scherpe prijs een mooie aanbieding. De parasol wordt bovendien gratis bij je thuis bezorgd. Met onze snelle levering binnen 1 tot 3 werkdagen hoef je niet lang te wachten om lekker in je tuin te genieten van de zomer met je nieuwe zweefparasol.

De Hawaii S wordt geleverd exclusief parasolvoet. Een geschikte parasolvoet voor deze zweefparasol is de Hawaii S granieten parasolvoet 60 kg 10218. Om je parasolvoet goed te beschermen tegen het slechte weer is het handig om een beschermhoes van Coverit te gebruiken. Hiermee verleng je de levensduur van je parasol zodat je er nog langer van kan genieten.

Specificaties

- Kleuren: Dark Grey, Sand, Zwart, Ecru, Taupe
- Vormen: Rond en Vierkant
- Afmetingen: ø300cm en 250x250cm
- 180gr/m2 polyester doek
- 45x64mm aluminium frame
- 360 graden draaibaar en verticaal kantelbaar