• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Libelle

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Libelle relax chair is een echte aanwinst voor in huis of in je tuin. De stoel is gemaakt van hout en aluminium. Het hout heeft overigens wel onderhoud nodig, hiervoor gebruik je E-coating. De stoel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; Reflex black, carbon black en natural . Ook hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie. Maar de producten die gemaakt zijn van Vironwood krijgen 3 jaar garantie.

Garden Impressions Libelle chair

De Garden Impressions Libelle chair is een zeer comfortabele stoel met een modern design. Het is een echte aanwinst voor in huis of in je tuin. De stoel is gemaakt van hout en aluminium. Het hout heeft wel onderhoud nodig. Je gebruikt hiervoor E-coating, met een licht vochtige doek verwijder je vlekjes. Die kunnen ontstaan door zonlichtinval, hierdoor kan het hout uitzetten of krimpen. Deze stoel is ook verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; carbon black, naturel en reflex black. Hierdoor kun je goed combineren met andere tuinmeubelen. Overigens hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie. Maar de meubelen die gemaakt zijn van Vironwood krijgen 3 jaar garantie.


Libelle chair kopen

Wil je de Libelle chair bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over dit product. De Winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren. Wil je de libelle stoel komen proefzitten? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom.


Libelle chair specificaties:

Kleuren 3:

- Reflex black

- Carbon black

- Natural


Materiaal:

- Hout

- Aluminium


Garantie:

- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen