• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Limone

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  59,95 Normale prijs € 79,95
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

De Garden Impressions Limone is een mooie aluminium collectie bestaande uit een verstelbare tuinstoel en een ligbed. De Limone is een van de populairste collecties van Garden Impressions en dat is niet voor niets. Het gebruiksgemak en de onderhoudsvriendelijkheid in combinatie met de scherpe prijs maken de Limone een super aanbieding.

Garden Impressions Limone verstelbare tuinstoel

De Limone is gemaakt van aluminium en heeft een outdoor textiel zitting. Dit zorgt ervoor dat je de stoel makkelijk kan verplaatsen op je terras en dat hij het hele jaar door in je tuin kan blijven staan. Het outdoor textiel is gemaakt van all weather materiaal en is waterafstotend. De Limone verstelbare tuinstoel is verkrijgbaar in de kleur Royal Grey / Heather Grey.

Garden Impressions Limone ligbed

Het Garden Impressions Limone ligbed is een ligbed met boogvormige handleuningen. De mooie ronde vormen in combinatie met de Royal Grey kleur geven het ligbed een moderne look. Het ligbed is, net als de verstelbare tuinstoel, gemaakt van aluminium en outdoor textiel en is makkelijk te verplaatsen in je tuin.

Onderhoud

Het outdoor textiel waarvan de zitting is gemaakt is zeer geschikt om het hele jaar lang buiten in je tuin te laten staan. Bovendien roest aluminium niet en zijn de stoel en het ligbed gemakkelijk schoon te maken.

Voordelen

- Hoge kwaliteit
- Makkelijk schoon te maken
- Aluminium frame
- Geschikt om het hele jaar buiten te laten staan
- Waterafstotend
- All-weather