• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Lotus

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Lotus is een stokparasol van het merk Garden Impressions. De parasol heeft een afmeting van ø300cm en is beschikbaar in 7 verschillende kleuren. De Lotus is licht van gewicht en is makkelijk te verplaatsen in je tuin op je terras.

Garden Impressions Lotus parasol

De Garden Impressions Lotus parasol is 1 van de 2 stokparasols van Garden Impressions. De parasol heeft een ø38mm aluminium frame in de kleur Carbon Black en een 180 gram/m2 polyester parasoldoek. De 8 ribben van de parasol hebben een afmeting van 12x18mm. De Garden Impressions Lotus is beschikbaar in de volgende kleuren:

- Zwart
- Dark Grey
- Ecru
- Taupe
- Rood
- Lichtgroen
- Lichtblauw

Lotus parasol kopen

De Garden Impressions Lotus is een push up parasol, wat betekent dat hij geen katrol heeft. De Lotus wordt standaard geleverd exclusief parasolvoet. Parasolvoeten die goed passen bij deze stokparasol zijn de Garden Impressions Cosmo granieten parasolvoeten. Het juiste gewicht voor de Lotus is een voet van 30 of 40 kilo. De 40 kilo is zowel verkrijgbaar met of zonder zwenkwielen.

Bescherming en onderhoud

De Lotus parasol is gemaakt van aluminium en polyester. Aluminium is zeer licht en dus makkelijk te verplaatsen. Daarnaast is aluminium zeer onderhoudsvriendelijk. Polyester is daarnaast ook zeer geschikt om buiten te laten staan en is makkelijk schoon te maken met bijvoorbeeld een parasol/polyester cleaner. Om je Lotus stokparasol nog langer te gebruiken adviseren we om een beschermhoes van Coverit te gebruiken. De geschikte hoes voor deze parasol is de 70874 Coverit parasolhoes 240x30/40cm.

Specificaties

- Kleuren: Zwart, Dark Grey, Ecru, Taupe, Rood, Lichtgroen en Lichtblauw
- Kleur frame: Carbon Black
- Materiaal: 180 gram/m2 polyester doek, ø38mm aluminium frame
- Onderhoudsvriendelijk