• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Louise

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Louise tuinstoel is een stoel die gemakkelijk te combineren is en een simpel design heeft. De stoel kun je met/zonder armleuningen verkrijgen. De stoel is makkelijk te combineren doordat dit product verkrijgbaar is in 5 verschillende kleuren. De stoel is gemaakt van aluminium waardoor het weerbestendig is en geen onderhoud nodig heeft. Ook hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie.

Garden Impressions Louise tuinstoel

De Louise tuinstoel van Garden Impressions heeft een simpele en mooie uitstraling. De stoel is gemakkelijk te combineren met een variatie van tuintafels. Je kunt bij deze stoel kiezen of je met/zonder armleuningen wilt aan de tuinstoel. De kleuren hebben een vintage thema die beschikbaar is in 5 verschillende kleuren; blauw, oranje, wit, groen en grijs. De stoel is gemaakt van aluminium, hiervoor is geen onderhoud nodig. Je kunt de tuinstoel gerust buiten laten staan tijdens elke regenbui. Maar als je langer van het product wilt kunnen genieten raden wij een beschermhoes aan.

Louise tuinstoel kopen

Bestel gemakkelijk en snel de Louise tuinstoel via onze webshop en krijg je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd. Wil je de stoel proefzitten? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen die je kunt bezichtigen. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren. Alle tuinmeubelen van Garden Impressions hebben overigens standaard 2 jaar garantie.

Louise tuinstoel specificaties:

Kleuren:

- Oranje

- Groen

- Blauw

- Grijs

- Wit


Materiaal:

- Aluminium


Afmetingen:

- Zithoogte: 47cm

- Zitbreedte: 44cm

- Zitdiepte: 41cm


Garantie:

- 2 jaar


Bestel nu eenvoudig via onze webshop de Garden Impressions Louise tuinstoel en krijg je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd!