• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Luna

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Luna relax chair is een echte aanwinst voor binnen of buiten in je tuin. Deze stoel biedt veel comfort en heeft een modern design. Hij is gemaakt van Aluminium en heeft een zitting van touw. En is hierbij dus onderhoudsloos. Ook hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie. Maar alle meubelen die gemaakt zijn van Vironwood hebben 3 jaar garantie.

Garden Impressions Luna chair

De Garden Impressions Luna relax chair is een stoel die veel comfort biedt. Het heeft een zeer modern design en past goed bij verschillende tafeltjes van Garden Impressions. De stoel is gemaakt van aluminium en touw als zitting. Hiervoor is dus geen onderhoud nodig. De stoel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; Reflex black, carbon black en natural. Overigens hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie. Maar de producten die van Vironwood gemaakt zijn hebben 3 jaar garantie.


Luna chair kopen

Wil je de Luna relax chair bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen die je kunt bekijken. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren. Wil je de Luna relaxstoel proefzitten? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom.


Luna chair specificaties:

Kleuren 3:

- Reflex black

- Carbon black

- Natural


Materialen:

- Touw

- Aluminium


Garantie:

- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen